USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гузь заступився за онуку Миколи Куделі

29 Грудня 2011 13:16
Онука учасника національно-визвольного руху за незалежність України, політв'язня Миколи Куделі має отримати квартиру, яку їй обіцяла надати влада ще 3-4 роки назад.

З відповідним запитом під час другого засідання 8 сесії облради 29 грудня звернувся депутат Ігор Гузь.

Він нагадав колегам про те, що онука Куделі після його смерті передала речі діда до обласного краєзнавчого музею. За це влада області пообіцяла надати їй квартиру, однак до цього часу питання так і не вирішилося.

Ігор Гузь стверджує, якщо «обласна влада, яка була тоді, не змогла виконати обіцянку, то нинішня влада має взяти це питання на контроль».

Депутат запевнив, що за потреби готовий надати чиновникам усі допоміжні документи.

Депутат облради, голова ОДА Борис Клімчук зауважив: «Ми займаємося цим питанням більше року. Були рішення Бондаря, Романюка, Грицюка… гроші передані фірмі - 156 тисяч, вирішили «інвестнути», а фірма «лопнула». В мене є доручення до прокурора області, щоб розібрався з цією ситуацією».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Filin Показати IP 29 Грудня 2011 14:21
З якого доброго дива - дід боровся за незалежність, а онука халявну квартиру має отримати, її заслуга в боротьбі і "подвигах" діда яка? Якого біса за державні гроші, тобто за наші податки також, якимсь онукам квартири купувати. Хай Гузь з власної кишені це зробить, а ті владці, які "за" йому в цьому допоможуть з своїх.
Лучанин до Filin Показати IP 29 Грудня 2011 16:19
спочатку прочитай новину, а потім щось коментуй! Квартиру держава надає за те що у волинський музей передано безцінну колекцію Миколи Куделі.
пасажир Показати IP 29 Грудня 2011 14:40
от яка влада обіцяла, та нехай і дає, а то звикли обіцяти. зараз хороший час для політиків-невдах - можна за рахунок дієвої влади заробити собі хороші політичні бонуси (казати: "Я школу побудував" чи "квартиру для онуки вибив"). А насправді окрім крику і соплів від таких політиків нічого не дочекаєшся - вчіться робити реальні речі для людей, а не "забруднюйте ефір". І саме гірше, що простий українець-виборець вірить таким соплям та голосує. Мені страшно подумати, куди прийде Україна, коли такі як гусь чи квітів прийдуть до влади. Слава Україні!
пасажир Показати IP 29 Грудня 2011 14:41
підтримую Філіна!
йлван Показати IP 29 Грудня 2011 15:06
нехай дасть той хто обіцяв
Антон Показати IP 29 Грудня 2011 15:30
я спочатку прочитав "Гузя застукали з онучкою Миколи Куделі"...Оце Ха-ха
Волинянка Показати IP 29 Грудня 2011 15:43
Вартість тих,як тут написали "речей" діда ,які внучка передала в музей і з яких там обладнали цілу кімнату, набагато перевищує вартість однокімнатної квартири ,яку їй пообіцяли і яку швидше всього не дадуть
Доця до Волинянка Показати IP 29 Грудня 2011 15:57
Пане Гузь, не пожалійте двох п"ятикімнатних квартир для дочки лейтенанта Шмідта. Бо бідую капєц.
Filin Показати IP 29 Грудня 2011 16:07
Не знаю, скільки зараз коштує однокімнатна, а раніше десь в межах 50 тис. долларів було, то не хіло так жили борці за незалежність, раз у них такі речі були. Це проблеми внучки, хай забирає назад через суд ті речі, продає і купує за виручені кошти , що хоче. Не думаю, що стоять черги з бажаючих побувати в тій куделиній кімнаті.Уже дістали з своїми, штучно на"язуваними ідеалами і цінностями.
українка Показати IP 29 Грудня 2011 16:13
При чому тут дідові речі, якщо вони і цінні, до однокімнатної квартири. Хай ті книжки поставить у себе вдома і приймає екскурсії. Хто не дає? А квартиру хай якесь бідове отримає, багатодітне чи сирота з гуртожитку.
Дак Показати IP 29 Грудня 2011 16:47
Ага, зараз, так сирота і отримає, краще внучкам віддадуть, а ще краще взагалі собі в кишеню покладуть. Відносно багатодітних, то хай перед тим, як робити багато дітей думають де ті діти будуть жити, а не вони бач "стараються", а блага всі мусять їм всім миром забезпечувати.
Изя Шнеерзон Показати IP 30 Грудня 2011 09:22
А я купил бы "Куделькины" материалы. Заплатил бы налом. За эти грошики Куделькина внучка купила бы хатку або фатеру. Эти материалы я бы спалил к черту, чтоб духу о нациках не осталось. И все были бы счастливы. Вот такой комент "бы".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus