USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кадрові зміни в Турійській РДА

18 Квітня 2015 10:45
Незабаром кадрові зміни торкнуться Турійського району. Днями в Кабінеті Міністрів України розглянули і погодили пропозицію щодо призначення Леоніда Марчанчина першим заступником голови Турійської районної державної адміністрації.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Кандидатуру Леоніда Марчанчина спершу пропонували на посаду голови тамтешньої райдержадміністрації. Проте відповідні документи не погодили в столиці. Одначе ще під час офіційного представлення Ореста Василишина як голови Турійської райдержадміністрації голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив: люди з таким потенціалом, досвідом та особистими якостями, як у пана Марчанчина повинні працювати на благо краю.

Відтак тоді ж попередньо домовилися про призначення Леоніда Володимировича першим заступником керівника виконавчої гілки влади району. Зрештою так і склалося.

Нагадаємо, нещодавно урядом було погоджено кандидатури заступників голови Ковельської, Іваничівської, Ківерцівської, Луцької та Маневицької райдержадміністрацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
знайка Показати IP 18 Квітня 2015 11:16
Та тупий той Марчанчин, як валянок. І що Гунчик в ньому знайшов?? Якби не Черен, гаплик був би Турійському району
Льоня Показати IP 18 Квітня 2015 21:18
Не знаю новоспеченого заступника, але про Черен- підтримую повністю!
Якунін Показати IP 19 Квітня 2015 03:09
Оце тепер нарешті заживемо!!! Як у Бога за пазухою. Нарешті дочекалися Славімо його, але попередників паршивих потрібно розстрілювати на площі.
тарас Показати IP 19 Квітня 2015 10:03
микита рулить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus