USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Мартинюк вчинив службовий злочин, ‒ Чорновіл

3 Липня 2012 17:58
Голосування мовного законопроекту відбулося з грубим порушенням регламенту Верховної Ради. Віце-спікер Адам Мартинюк вчинив прямий службовий злочин.

Про це 3 липня у коментарі IA ZIK повідомив народний депутат Тарас Чорновіл.

«Відбулося абсолютне ігнорування регламенту, який на даний момент є законом Верховної Ради, а не просто постановою», – наголосив Чорновіл.

Нардеп підкреслив, що мовне питання взагалі не було включене у порядок денний сесії цього тижня, не було затверджене рішенням погоджувальної ради, щодо нього не було рішення профільного комітету.

За словами Чорновола, у такій ситуації голова ВРУ Володимир Литвин після перерви не повернувся в сесійну залу – «великий герой української нації просто тупо змився». Віце-спікер Мартинюк відразу оголосив, що ставиться на голосування питання про розгляд мовного законопроекту.

«У цей момент починається шум-гам. Як завжди, опозиція стоїть з відкритим ротом. До президії побіг тільки Парубій. Спочатку голосування не дає результату – 219 голосів «за» – голосування провалене. Далі Мартинюк, ніби цього голосування і не було, повторно ставить на голосування питання про розгляд цього законопроекту – тоді воно набирає 241 голос. За кілька секунд він ставить на голосування питання про прийняття закону в цілому – рішення набирає 248 голосів», – деталізував Чорновіл.

За його словами, «за» мовний закон проголосували майже всі регіонали, один нашоукраїнець, комуністи, всі, окрім одного, литвинівці, двоє депутатів із фракції Рибакова, певна група позафракційних.

За словами Чорновола, відбулися певні маніпуляції і з результатами голосування на сайті Верховної Ради.

«Коли я відразу подивився на сайті Верховної Ради результати голосування – там висіло повідомлення, що голосування провалено – 219 голосів. Через 5 хвилин сайт Верховної Ради «ліг». Ще через кілька хвилин він знову запрацював – провалене голосування зникло. Є 2 результати голосування – 241 голос про розгляд законопроекту і 248 голосів про прийняття», – розповів нардеп.

«Відбулася маніпуляція зі сайтом. Думаю, ще відбудеться маніпуляція зі стенограмою і з відеозаписом трансляцій Верховної Ради», – прогнозує Чорновіл.

На його думку, при нинішній владі неможливо довести згадані порушення і домогтися скасування мовного закону.

«Поки окупаційна влада, очевидно, що це неможливо. Можливо, після її зникнення хтось може сісти в тюрму. Я вважаю, Мартинюк зробив прямий службовий злочин. Люди, які втрутилися в систему голосування і усунули з неї факт проваленого голосування, мають за це відповідати – це втручання в діяльність закритих систем органів влади. Але ми всі прекрасно розуміємо, що принаймні до 2015 року, ніхто за це відповідати не буде», – зауважив Чорновіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
маха Показати IP 3 Липня 2012 19:21
який же м...к той мартинюк ! гидко на нього дивитись . продажна шкура тай все. закликаю не голосувати за тих мартинюків,ващучок і т.д.
Роман Показати IP 3 Липня 2012 20:43
Скотина комуняцька.
(...) Показати IP 3 Липня 2012 21:10
На батьківщині Мартинюка (Любешівський р-н) всі розмовляють по русскі?
зaгрeб Показати IP 3 Липня 2012 23:03
Интeрeстно хто проголосуeт зa нeдолуглого лилипутa?
Лучанин Показати IP 4 Липня 2012 00:32
Одні обіцяли що закон приймуть, інші навпаки, що не дозволять. В результаті одні виконали свої обіцянки, а іншим тепер треба якось викручуватись. А проблема в чому? В осінніх виборах?
+ Показати IP 4 Липня 2012 08:14
гниди. І не стидно так підло просувати свої меркантильні інтереси...
Ласка Показати IP 4 Липня 2012 08:23
А ми і не полосуємо за цих політичних блазнів і проституток. Це вони полішукам кинуть якусь подачку з барського столу і вже всі ладні їм дупу цілувати і вихваляти які вони людяні і хороші. Падлюки вони зажерливі і лицемірні. За все ще доведеться їм відповісти. Але бидлу зрозуміти це важко...
Опа Показати IP 4 Липня 2012 09:23
Тепер я знаю, що таке люта ненависть! Я її відчув!
Вадим Показати IP 4 Липня 2012 09:42
Колись в одному телеефірі екс-президент Л. Кравчук дав таку характеристику одному діячеві: "Ви поламана людина". Так от, на мою думку, А. Мартинюк і є таким людцем (це м'яко сказано). Зрештою, чудес не буває. Хіба можна віднього було очікувати щось інше? Гидко, червоний полішуку. Гидко.
ич Показати IP 4 Липня 2012 10:00
Маму рідну продав...
Тарас Показати IP 4 Липня 2012 10:40
Литвин не наважився на такий ганебний вчинок. А цей кордупель аж пнувся, щоб "захистити російську мову". Ганьба такому земляку!Мати, якби була жива, йому б цього не пробачила. Ми теж.
Лучанка Показати IP 4 Липня 2012 10:50
Все одно "селюки" за нього проголусують. Він їм надавав "бабла" на шклоли, дороги.Тепер вони на нього моляться.
олег до Лучанка Показати IP 4 Липня 2012 14:42
згідний на всі 100...
ОК Показати IP 4 Липня 2012 11:28
Чого ж вони за нього не проголосують, якщо він їм за рахунок наших грошей (не своїх!!) дороги поробив, газ провів. А на мову їм начхати, як і на Україну. Завтра ще хтось підкине щось більше ніж оте куце, то вони його забудуть, а будуть іншого прославляти. Не встигнуть до Києва доїхати і вже українську мову забувають (сама таких знаю). А говорити ж ніякою правильно не вміють.
полішук Показати IP 4 Липня 2012 13:36
Адам Мартинюк ти політичний банкрут й ... коняче! Не здумай приїздити на батьківщину бо тебе запроданця винесуть на вилах.
вовчий цар Показати IP 4 Липня 2012 14:21
Ні, ні, нехай краще приїжджає. Не ганятися ж за ним по хрещатику чи банковій
УКРАЇНЕЦЬ до вовчий цар Показати IP 4 Липня 2012 16:16
Добра гнида
Макар Показати IP 4 Липня 2012 16:28
Якщо,ми ,волиняни,дозволимо цьому виродку знову обратись депутатом від Волині-ганьба нам усім!
1 Показати IP 4 Липня 2012 16:45
гнида
леонід Показати IP 4 Липня 2012 19:44
буде дуже прикро, якщо любешівський і сусідні райони оберуть цю сволоту депутатом
журналіст Показати IP 4 Липня 2012 20:15
Комунізм помер, позаяк знехтував людиною і з презирством відносився до її прав. Спадкоємність комуністичного зла перетворилось в банальність зла. Люди були «приучені» до насилля над собою, брехні, жебрацького способу життя і абсурду, що сприймалось як нормальні умови життя. І це все - завдяки таким гнидам-мартинюкам. Відомий вислів Гегеля про те, що смерть не означає повного припинення життя, після смерті тіла життя в ньому продовжується – це життя червяків. Комунізм помер, але ворушаться в ньому породжені ним же червяки-мартинюки. Радянська імперія розпалась без єдиного пострілу, а ідеологи-мартинюки комуністичного режиму похапцем переодягнулись в ряси демократів, навчились говорити правильні слова про демократію, толерантність і права людини. Країна не пережила катарсису, який дозволив би їй оглянутись на своє сумне минуле і, чесно засудивши його, будувати демократичне суспільство. Саме тому ми маємо сьогодні бутафорську демократію з беззаконням, корупцією, брехнею і залишками гнилої пропаганди зі спробами відродити інститути реального соціалізму. І відроджувати її беруться вищезгадані червяки.
Colonel Показати IP 4 Липня 2012 22:52
Так воно завжди таким було. Камунізд зі стажем! Ну а його електорат......!?....
Комуніст з Маневич Показати IP 8 Липня 2012 10:00
Адам їздить на мерседесах і відпочиває в Іспанії, ото комуніст,Ленін боровся з капіталістами, а наші так звані комуністи-бізнесмени типу адама мартинюка,симонєнка і т.п. разом в верховній раді з багачами,капіталістами,буржуями...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus