USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Обрали нового депутата Волиньради

26 Травня 2014 11:11
Новим депутатом Волинської обласної ради по одномандатному мажоритарному округу № 11 (Ковельський район) обрали позапартійного самовисуванця, директора ТОВ «Ідея» Віктора Козака. Він балотувався до облради у 2010 році від партії «Сильна Україна». До нього народним обранцем від цього округу був колишній заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, який після відставки добровільно відмовився від депутатства.

За Віктора Козака проголосували 50,3 % виборців. Інші три кандидати залишилися далеко позаду. Так, за депутата Ковельської районної ради, підприємця Віктора Лук’янчука віддали свої голоси 20,1 % виборців, директора загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня села Підліси, члена ВО «Свобода» Віктора Ковальчука – 18,2 %, директора Волинського обласного санаторію матері і дитини «Турія» та водночас керівника первинного партійного осередку № 4 Ковельської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Віталія Донця – 9,5 %. Втім, це – попередні підрахунки.

На Ковельщині також відбулися позачергові вибори Козлиничівського та Зеленського сільських голів. У Козлиничах із 7 зареєстрованих кандидатів найбільшу кількість голосів набрав член ВО «Батьківщина», самовисуванець Микола Літвінчук, який вже колись тут був сільським головою. А у Зеленій із чотирьох кандидатів переміг депутат Ковельської районної ради, вчитель місцевої школи, член партії Фронту змін Олександр Паровенко.

Згідно з попередніми даними, у Ковельському районі на вибори прийшли 82 % виборців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
він Показати IP 26 Травня 2014 13:43
смітюхи рулять
Анонім Показати IP 26 Травня 2014 14:25
Козак молодець і розумник Браво! Хотілося б щоб він був мером Ковеля.Був би толк і порядок. А то недоумки керують.Але ще все впереді.!
Невідома до Анонім Показати IP 26 Травня 2014 17:09
Золоті слова. Віктор Козак дуже гарна, розумна,приємна людина. Дійсно хотілося б, щоб був мером!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus