USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Скандал в облраді: депутати посварилися через брата-нардепа

25 Квітня 2014 11:59
Заступник голови облради Ігор Гузь назвав народного депутат Верховної Ради України Григорія Смітюха подонком і звинуватив його у причетності до вбивств, які відбуваються на сході України.

Про це від зазначив під час чергової 25 сесії облради сьогодні, 25 квітня. Депутат ігор Гузь звернувся із запитом до прокуратури з приводу перевірки діяльності ТОВ «НВЦ Форель», яке підконтрольне народному депутату Григорію Смітюху, як й свого часу закутка Володимира Путіна ввести російські війська на територію України.

Нагадаємо, свого часу, в опустілому кабінеті колишнього заступника голови ОДА Едуарда Стоєва віднайшли порожні бланки з печатками цього підприємства. Згодом, ці бланки вночі викрали невідомі. Це нині розслідують правоохоронці

Саме ж підприємство кілька років тому отримало найбільшу дотацію в Україні серед риб підприємств в сумі 12 мільйонів. Нині в Оконську ведеться будівництво, поруч незаконно намагалися видобути пісок. На ці 12 мільйонів підприємство нібито в Ковелі закупило комбікорму для харчування риби. Але ставки в Оконську, кажуть в занедбаному стані. Тож Ігор Гузь запропонував прокуратурі перевірити використання цих коштів.

На захист свого брата виступив депутат облради Іван Смітюх. Він підтердив, що його родич володіє підприємством. Ціль одна, з його слів, – створити материнське поголів’я риби, якої не вистачає. 92% риби в Україну ввозиться ззовні. Материнське поголів’я заведене з Байкалу, з Франції.

«Може, є якісь моменти, хай займаються правоохоронні ограни, але не треба спекулювати політико. Я не захищаю брата але я знаю брата. І перестаньте спекулювати політично. Багато хто донедавна, і я втому числі вважав Росію нашим другом і партнером.Так він помилився. Це було неправильно і ганебно, я вибачаюсь за брата, і він вибачався сам», - зауважив депутат.

Він натякнув ігореві Гузю, що «хто збудує собачу буду – має право голосу», мовляв сам заступник голови облради нічого сам не створив і не займався бізнесом.

У відповідь Ігор Гузь вибухнув емоціями.

«Ваш брат – подонок. Бо ті вбивства які роблять на сході і на його совісті, коли він закликав Путіна. Ваш брат не має морального права ходити на цій землі. Він один з тих, хто зробив можливим те, о відбувається на Сході. Можете подавати на мене в суд, але я повторю, ваш брат – подонок», - вигукнув він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
медсестра Показати IP 25 Квітня 2014 12:11
ВИПЕРТИ ТИХ СМІТЮКІВ З ВОЛИНІ. СКІЛЬКИ МОЖНА
лучанка Показати IP 25 Квітня 2014 12:15
а хіба є таке слово "подонок" Гузь щирий українець?
))) Показати IP 25 Квітня 2014 12:19
Коли вже вгамують того Гузя. він реально ніхто як такі люди можуть взагалі бути в керівному складі області, Там не потрібно політики там потрібно мати господарників, гнати з відти всі політичні сили!
*** до ))) Показати IP 25 Квітня 2014 12:53
Знаєте, все-таки зараз Гузь говорив правду! Смітюк - падло, якщо ви хочете українською. Але зміст, думаю, всі зрозуміли й так
назар Показати IP 25 Квітня 2014 12:20
а гузьову що все можна поважайте один одного а то така україна що всі один проти одного
*** до назар Показати IP 25 Квітня 2014 12:57
Заклики до путіна - це і є неповага до українців. Невже ви й досі цього не зрозуміли?.. Не вірите, то перегляньте відео з закликами "пу-тін, пу-тін!" На палю того смітюха потрібно за ці вигуки... Це і є зрадник! А Гузь хоч багато кричить, але іноді він рацію-таки має
Юрій Показати IP 25 Квітня 2014 12:53
Смітюх гнида, як ще його земля носить. Смерть ворогам .
гузю Показати IP 25 Квітня 2014 12:55
Так тримати! Володимир з Тобою!
політик Показати IP 25 Квітня 2014 12:57
Нехай п..... поліський путінець до свого кумира в маскву.
Петро Показати IP 25 Квітня 2014 12:59
Шановне товариство - за Гузя можна посперечатися хто він, інтелігент чи пройдисвіт, інтелектуал чи неук, а от щодо Смітюхів то навіть саме прізвище говорить що їх варто вимітати з Волині як сміття яке на даний момент навколо чарівного водного плеса "Оконських джерел", ствердно скажу бувши вчора біля джерел я ще раз переконався, що над природою Волинського Полісся ганебно знущаються а від ставків уже йде СМОРІД.
думка Показати IP 25 Квітня 2014 14:11
непотріб одна другої варта, що смітюхи, що гузьно.
Анонім Показати IP 25 Квітня 2014 14:32
Смітюхи - падл*ки. Позвикали пристосуванці вести "успішний" бізнес за рахунок дотацій. Нехай краще не приховують свої надприбутки від народу. Треба вивести на чисту воду волинських кровосісів!!!
Бача Показати IP 25 Квітня 2014 17:19
За Смітюха навіть говорити огидно, та є одна деталь у виступі Гузя.Коли в нас на Поліссі встановлював радянську владу нині покійний Комісарик , то він, правда махаючи перед обличчям діда, який мав млина, також висловлювався " ти не маєш права ходити по цій землі".І забрав млина,і вислав на соловки.От такі паралелі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus