USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Терешкова просила Кобзона виступити у Думі українською

7 Липня 2012 15:24
Під час урочистого святкування 80-річчя Донецької області відомий співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон розповів, що дивився по ТБ засідання Ради, на якому був прийнятий скандальний «мовний» законопроект. Після цього його сусідка по Державній Думі, перша жінка-космонавт Валентина Терешкова (на фото - в центрі) запропонувала Кобзону виступити з трибуни парламенту українською мовою.
Про це повідомляє ЗІК із посиланням на «Донецкие вести».
У коментарі Кобзон сказав, що «мовне» питання штучно політизується в Україні.
«Проблем з розумінням немає, це надмірно політизується», – заявив Кобзон.
Кобзон нагадав, що виступає за одну державну мову в Україні – українську.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
зaгрeб Показати IP 7 Липня 2012 16:33
Дaунбaсятa в знaк протeстa сожгли всe кaсeты Иосифa под крики ,ФАШИЗМ НЕ ПРОЙДЕТ'
марко Показати IP 7 Липня 2012 17:45
Кобзон - розумна людина, не люмпен. Не на Кобзонів цей популізм розрахрваний. На жаль, на тих, для кого роіграли все як по нотах. Одні голосуватимуть за Литвина, який утратив рештки довіри, інші - за силу Яценюка, який так і не став повноцінним дублером Тимошенко, ще інші за кузькіну мать і кузькіного папу Донбаса, які держать слово про покращення мовного питання вже завтра, але ніколи не сьогодні. А з тим можна деякий час і погрітися всім на сонечку. А Тягнибок хай думає, він тут начебто й ні до чого. На його полі вже стоїть лайномет Юща-прища.
вас Показати IP 7 Липня 2012 22:23
Кобзону -Респект!!!!
Друзяка Показати IP 16 Серпня 2012 10:25
Нехай такі як Кобзон(а їх таки багато у Расєї), своїм "респектом" може хоч трошки повпливають на нашу "еліту", а то із-за "бугра" балачка то таке...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus