USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Тимошенко прогнозує повернення Януковича й відставку Порошенка

3 Грудня 2016 23:16
Юлія Тимошенко вірить у щирість Міхеїла Саакашвілі, а також вважає, що Петро Порошенко готовий залишити пост глави держави. В інтерв'ю телеканалу «NewsОne» вона зазначила, що поява політсили екс-губернатора Одещини позитивно відіб'ється на суспільстві, як будь-яка критика нинішньої влади. При цьому лідер «Батьківщини» не впевнена, що «Рух нових сил» є проектом Банкової.

Компліменти на адресу Саакашвілі Тимошенко роздавала щедро. Вона не вважає, що його партія складе конкуренцію «Батьківщині», а, навпаки, ратує за появу нових сил, які будуть критикувати владу.

Більш того, лідер парламентської фракції заявила, що за тими соцопитуваннями, на які вона орієнтується, рівень довіри до парламенту і уряду становить 1%, а президенту - 3%. Тому Порошенко нібито розуміє, що це кінець його політичної кар'єри, і він, на її думку, думає, як «більше заробити за цей період» і отримати «певні гарантії».

Тому Тимошенко вважає, що існують «домовленості між Порошенком і Януковичем, і не виключає, що посередником може бути як Кремль, так і деякі місцеві політики. Нібито з цієї причини розпочато «шлях для відбілювання Януковича». Крім того, Тимошенко заявила, що влада хоче дискредитувати деяких представників Майдану. Мабуть, вона мала на увазі себе, хоча Юлія Володимирівна до Революції Гідності ніякого відношення не має. Також вона заявила, що деяккі люди від влади нібито хочуть отримати «мільйони Януковича» взамін за його часткову реабілітацію.

Фактично лідер «Батьківщини» використовувала весь можливий і неможливий арсенал звинувачень на адресу президента. Це явно вказує на те, що Тимошенко пішла ва-банк, а також своїх зв'язків з Москвою, в яких її звинуватив Ляшко, постарається «відбілитися» тим, що з Кремлем пов'язана нібито не вона, а оточення глави держави, яка зацікавлена ​​в «повернення» Януковича в українську політику. Мабуть, більш жорсткого і абсурдного «звинувачення» придумати складно. Напевно, на це і розрахунок. Чим очевидніше абсурд - тим в нього легше повірити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ну Показати IP 4 Грудня 2016 01:27
і що, хтось має сумніви відносно сказаного Юлією Володимирівною? Розумію, що зараз проснеться когорта всезнайків, а серед них почнуть ревіти вороги так України як і українців.
дідо Показати IP 4 Грудня 2016 06:51
Кремлівська зозуля вже до Саакашвілі примазується, щоб підсмоктати у нього трохи рейтингу, а потім,як завжди. обрехати його та киданути. Вана завжди всіх матросила.
Кастрюлька Показати IP 4 Грудня 2016 08:10
Я хочу, чтобы Янукович вернулся
6765 Показати IP 4 Грудня 2016 08:20
Які наші люди нерозумні. Заважав їм золотий унітаз Януковича. Та блін хай він хоч 5 тих унітазів бм собі мав. Але долар був по 8!!! Ні, треба правди і майданів. І крові наших хлопят. І долар по 27. Порох гірше Януковича у мільйон разів. Я сумую за Януковичем. Бо при ньому ще був мир.
Дзяд Показати IP 4 Грудня 2016 08:24
Привет, дед мороз московский
Тьотя ЗОСЯ Показати IP 4 Грудня 2016 09:38
З таким рівнем життя народу як тепер, все можливе . Реформи народ привели в ніщиту , а реформаторів в мільярдери ... Пахне в повітрі паленим ...
123 Показати IP 4 Грудня 2016 09:59
Юля, Янукович, всяко лучше зайца шоколадного!
Сераховичі Показати IP 4 Грудня 2016 10:42
не треба нас лякати! гірше не буде!.хай повертається тільки з Кримом і з миром на донбасі.
Допитливий Показати IP 4 Грудня 2016 12:55
На Майдан вийшли міліони ситих людей із-за не підписання євроугоди , а через зубожіння , обман, розкрадання національних надбань і знищення економіки країни вийдут чи ні ...???
Менше знаєш і т д до Допитливий Показати IP 4 Грудня 2016 13:58
Мабуть ні. Бо якби так - то зараз майдан мав би бути таким, що 13-14 рік показався б дитячим лепетом. Все таки, якщо спуститися з небес і відкинути емоції, то можна побачити, що майдани самі по собі не відбуваються, навіть якщо там 90 відсотків учасників свято вірять в ідею і гинуть за неї. Майдан буде тоді коли він буде потрібний комусь із ляльководів, а зараз він їм зовсім не треба. Цілі досягнуті і міняти їх нема потреби. А народ ще поки тупуватий - вибори як індикатор цього, два рази підтвердили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus