USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі на вибори мера пророкують «велику боротьбу» між кандидатами

8 Червня 2015 13:29
Хто балотуватиметься на Волині на посади міських голів від проурядової партії, Народний Фронт ще не визначився. Та в політичній силі вже заявляють, що пропонуватимуть альтернативних кандидатів, аби, так би мовити, «перетасувати карти» в політичній грі.

Про це повідомив народний депутат Ігор Гузь під час прес-конференції сьогодні, 8 червня, звітуючись за півроку своєї роботи.

Народний обранець повідомив, що партія Народний Фронт ще не визначилася з кандидатами, які балотуватимуться на посади міських голів у Луцьку, Ковелі, Володимирі-Волинському та Нововолинську. Та ключові аспекти цієї передвиборчої боротьби усе ж окреслив.

Він заявив, що в партії вже працюють над тим, кого висунути кандидатами до облради та міських рад. Так, в Нововолинську, каже нардеп, позиції чинного міського голови Віктора Сапожнікова досить сильні. Тож опозиція планує представити на вибори єдиного кандидата.

«У Володимирі-Волинському ще я не знаю, що там відбувається: обливають зеленкою, Петро Саганюк заявляє про загрозу життю... Щодо Ковеля – там буде велика боротьба між Олегом Кіндером і Сергієм Кошаруком, і Народний Фронт теж братиме участь. А щодо Луцька, то мені не подобається, що вибори зводять до боротьби двох команд - Ігоря Єремеєва і Ігоря Палиці. Народний Фронт, думаю, запропонує альтернативного кандидата, який, як мінімум, може потрапити в другий тур. Хто це буде - ми над цим працюємо», - заявив нардеп.

До слова, Ігор Гузь розповів, що він пропонує нардепам на розгляд законопроект, згідно із яким навіть в таких містах як Ковель, Нововолинськ, Володимир-Волинський вибори міського голови мають відбуватися в два тури, за умови, якщо жоден з кандидатів не набере більше 50% голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 8 Червня 2015 13:47
А де ж звіт Гузя за "проведену роботу"?
ха до Анонім Показати IP 8 Червня 2015 14:01
Обіцявся приїхати в кожне село і прозвітуватися. так що жди
))))))///////ЁЁЁЁЁ Показати IP 8 Червня 2015 13:50
Накусь викусь)) ти вже в Старій Вижві командував! Залишив Своїх маріонеток і думаєш що керуєш ситуацією)) Тут як був так і залишається дурдом. ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ КЕРУЮТЬ)))
))))))///////ЁЁЁЁЁ Показати IP 8 Червня 2015 13:50
коментар було видалено
Волинянин Показати IP 8 Червня 2015 14:24
Буде правильно,якщо жодна кандидатура від кулівлоб та однотурового ,а це значить-від народного фронту та солідарності,як замаскованого бпп не зможе пройти ні в який орган місцевої влади.
Луцьк до Волинянин Показати IP 8 Червня 2015 14:54
Ти від опозиції напевне пишеш))))Якраз треба відати владу лише їм і сказати, якщо через три місяці немає результату - розстріл на Майданах.
електорат Показати IP 8 Червня 2015 14:50
Бла-бла - він і в Африці бла-бла!:) Нового нічого від цього недодепутата ніколи не буде! Це людина руйнівник і побудувати нічого не взмозі!!!
Юрист до електорат Показати IP 8 Червня 2015 14:58
Підтримую)) )Йому Гусьми керувати а не волинянами.І ще в м. Луцьк зі Старї Вижви та Камінь-Каширську сміялись за групу Континіум.Та Лапін з Гузем одні і тіж депутати, що й Мартиняк Єремеєв,Івахів.І хоча бізнесу на бурштині(народному багатстві) не будують, хоча на бензині наживаються не менше.
Анонім Показати IP 8 Червня 2015 15:43
Вже Гузь і сюди допався . От скотина де посієш там і вродитьсяю ***.Ну скрізь носа суне. Щоб дочекатися коли його громада поставить на коліна як він ставив покійного Клімчука. Дивитися на його неможу.
Ковельчанин Показати IP 8 Червня 2015 15:47
А що Кіндер знову збирається балотуватися.? Ха -Ха Ха. Олєжику Ковельчани недіждуться коли настане осінь і тобі в одне місце копня дати. Керовнік ти недолугий тікай подальше і не позор ковельчан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus