USD 40.75 41.10
  • USD 40.75 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Чорнобильці на Волині можуть перекрити міжнародну трасу

3 Липня 2012 14:36
Мешканці Маневичів погрожують перекрити міжнародну трасу Київ ‒ Варшава та оголосити голодування, якщо Президент та Премʼєр-міністр не виконають їхні вимоги.

Про це повідомляють у прес-службі Обʼєднаної опозиції.

Вплинути на підконтрольних їм чиновників щодо погашення перед селянами заборгованості за соцвиплатами як постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС та допомоги дітям-війни вимагають від Президента та Премʼєра України мешканці Маневичів.

За словами протестуючих, Маневицький районний суд виніс рішення, в якому зобов’язав Маневицьке відділення пенсійного фонду розрахуватися із людьми, проте рішення суду не виконується.

Якщо перші особи держави не виконають вимог, волиняни погрожують перекрити міжнародну трасу Київ ‒ Варшава та оголосити голодування. Під такою вимогою підписалися 172 людини.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцький чорнобилець Показати IP 3 Липня 2012 16:18
Додаю свій підпис, З 2010 року рішення суду "команда покращення" блокує. Так люди і відновлять Колківсько-Маневицьку республіку. Діди ж змогли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus