USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Як Савченко ведуть у велику політику

18 Листопада 2016 10:46
Акаунт у мережі провокаційної у своїх висловлюваннях Надії Савченко, від якої часто звучать відверті дурниці, або просте хамство, змінився до невпізнаваності. Такі зміни, на думку політологів, можуть свідчити про «кар’єрні перспективи» політика. Експерти аналізують, що, ймовірно, її готують на заміну Тимошенко, якій вже не вдасться відновити свою репутацію. У фракції, тим часом, не виключають, що Савченко готує окремий політичний рух.

Поведінку народного депутата, першого номера «Батьківщини» Надії Савченко проаналізував політолог Тарас Чорновіл і зробив певні висновки про можливі «кар’єрні перспективи» політика, - про це інформує replyua.net, посилаючись на сторінку експерта в Фейсбук.

Так, Чорновіл наголошує, що розрив між тим, що говорить Савченко і тим, що зараз міститься на її сторінці в Фейсбук, колосальний. Якщо з вуст Савченко постійно можна почути або провокацію, або відверту дурницю, або просте хамство, то її акаунт змінився до невпізнаваності. Все неоднозначне чи образливе з її сторінки безслідно зникло, і зараз там можна побачити лише речі мудрі, доречні та політкоректні.

Політолог зауважує, що це неможливо: щоб протягом дня людина говорила повні нісенітниці, а ввечері сідала за монітор комп’ютера і розміщала виважені дописи. Відтак, напрошується висновок, що до свого акаунту Савченко доступу вже не має – його веде хтось інший. Якщо взяти до уваги свавільний і впертий характер Савченко, яка лише себе вважає правою, а всіх навкруги – йолопами, то це значить, що від Фейсбуку її відсторонили люди, яких вона не змогла б послати куди подалі.

"Нашу «героїню» ведуть у велику політику", - аналізує політолог.

Чорновіл наголошує, що він не здивується, якщо після зимової відпустки Савченко, після ретельної «обробки», буде озвучувати зовсім інші речі. Ймовірно, її готують на заміну Тимошенко, якій вже не вдасться відновити свою репутацію. От тільки чиїх це рук справа? – цікавиться Чорновіл.

Тим часом, до слова, у парламентській фракції «Батьківщина» не виключають того, що їхня колега Надія Савченко формує власний окремий політичний рух. Про це розповіли відразу кілька депутатів «Батьківщини», - інформує Politic.kiev.ua.

Всі співрозмовники зазначають, що Савченко перестала відвідувати засідання фракції та зовсім не цікавиться ситуацією всередині політичної групи. «Вчора ми вислуховували за те, що вона приймає участь у мітингу разом з Євгеном Мураєвим. Як ви думаєте, вона хоч когось з нас про це поставила до відома чи запитала? І взагалі Савченко дуже дивна людина, яка завжди тримається окремо», - розповів один з народних депутатів «Батьківщини».

Також депутати від цієї фракції зазначили, що вже декілька разів підіймалося питання про виключення Савченко з фракції, і кожного разу керівники наполягали не чіпати її. «Якщо подивитися на ситуацію в цілому, то можна припустити, що Савченко займається створенням свого проекту. Вона стала народним депутатом, приєдналася до делегації Ради Європи. Взагалі Савченко сама своє майбутнє. Ми внесли її до списку, бо вважали за необхідне врятувати людину з полону. Це принесло користь. Далі вона сама вирішує, що їй робити», - розповів Сергій Соболєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кастрюлька Показати IP 18 Листопада 2016 11:46
САВЧЕНКО НАШ МАЙБУТНIЙ ПРЕЗИДЕНТ!!!
Рома Показати IP 18 Листопада 2016 11:56
Цю своло... посадити треба, а не в політику.
до Роми Показати IP 18 Листопада 2016 13:57
вона жінка льотчик-оператор вертольота МИ-24кр,герой україни за ато,герой ато,народний депутат україни а ВИ кажете аяяяя....................................................
Просто Показати IP 18 Листопада 2016 14:33
Наді волю))))))))))) А мені будь ласка візу і квиток десь в Канаду, бо тут вже точно буде п@@дец.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus