USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Що робитимуть з будинком у центрі Луцька, де обвалюється плитка

24 Грудня 2015 14:08
Плитка на дев’ятиповерхівці, що у центрі міста, загрожує безпеці здоров’я і життя лучан. Проте цьогоріч її так і не відремонтували.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання другої сесії Луцької міської ради сьогодні, 24 грудня.

Нагадаємо, зі стіни будинку на вулиці Лесі Українки, 67 обвалюється плитка. Свого часу частину її вже демонтували. Але плитка і далі обвалюється. А цьогоріч там ледве не загинула людина.

Де вже плитку зняли, – в квартирах розпочав з’являтися грибок. Тому депутати пропонували виготовити проект облаштування зовнішньої стіни будинку і звернутися до
мешканців, щоб вони долучилися до цих робіт на умовах співфінансування.

Влітку також стало відомо, що проектна документація на ремонт зовнішньої стіни будинку вже була готова. Та лучани не захотіли долучитися до співфінансування, а всі пропозиції інвесторів їх теж не влаштували. До прикладу, одному з них перерізали кабель до світлового рекламного табло.

Сьогодні ж директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький повідомив, що міська рада уже замовила проект, в якому передбачили зняття плитки і облаштування зовнішньої стіни будинку.

Якщо будуть виділені гроші, то роботи розпочнуться уже з січня. Всього проект передбачає 960 тисяч гривень на ремонт фасаду будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вася Показати IP 24 Грудня 2015 17:03
Поки на якогось начальника чи когось з його сімї плитка не впаде, ніхто нічого робити не буде.
Анонім Показати IP 24 Грудня 2015 17:57
Знести і побудувати новий будинок!
Реаліст Показати IP 24 Грудня 2015 21:40
А чому жителі самі не ремонтують свій приватизований дім?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus