USD 40.85 41.15
  • USD 40.85 41.15
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.55

Луцькі діти розмальовуватимуть писанки. КОНКУРС

17 Квітня 2013 17:19
Конкурс «Великодні барви» відбудеться о 15:00 18 квітня. Діти змагатимуться у художньому креативі на пасхальних яйцях.

Дійство проходитиме за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» у головному корпусі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки в аудиторії №8.

Про це повідомили у прес-службі фонду.

Конкурс передбачає майстер-класи та визначення переможців серед дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, на кращий варіант оздоблення Великодньої писанки.

Метою заходу, кажуть організатори, є популяризація мистецтва серед підлітків, привернення уваги суспільства до творчості дітей, залучення студентів до організації та проведення дійств соціального спрямування.

Етапи конкурсу:

15:00 – 15:30 – проведення лекцій та майстер-класів з класичних технік розпису Великодньої атрибутики, інструктаж для дітей від спеціалістів з розпису;
15:30 – 16:30 – розпис заготовок;
16:30 – 17:00 – оцінювання робіт, нагородження учасників, вручення вихованцям інтернату книг Андрія Бондарука «Як написати писанку» від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Конкурс відбуватиметься у межах реалізації програми «Культура та духовність – головне багатство лучан».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus