USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Луцький гурт презентував дебютний альбом

1 Лютого 2012 15:07
Луцький християнський гурт «Сьомий крок» презентував свій дебютний альбом «Якби Тебе не було…». Дійство, яке тривало півтори години, проходило у Народному домі «Просвіта».

Перед початком заходу кожен відвідувач, сплативши благодійний внесок у розмірі 30 гривень, мав змогу отримати альбом гурту.

У глядацькому залі зібралися переважно студенти та школярі, хоча були й люди старшого віку. Під час концерту лунали пісні з нового альбому гурту. Також на сцену виходив учасник телешоу «Голос Країни» Юрій Матвійчук, інші виконавці та танцювальні колективи.

Розважали глядачів жартами та імпровізаціями ведучі Юрій Деркач та Юлія Притулюк. Вони розповіли, що гурт «Сьомий крок» був заснований три роки тому.

Несподіванкою заходу стала демонстрація ролику про зйомки відеозапрошення на презентацію альбому. Найкумедніші дублі викликали у залі бурхливий сміх, після чого публіка помітно пожвавішала. На завершення концерту глядачі аплодували стоячи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Spaceman Показати IP 1 Лютого 2012 17:44
Хтось із групи "7 Крок" в школі вчився? Якщо вже так захотілося написати назву групи "по-модному", то транслітерація буде "7 Crock", по аналогії зі словами "Crescent, Crate, Crown". CRock = Christian Rock. :) Круто я придумав? Дарю ідею, салабони.
chipalino Показати IP 2 Лютого 2012 20:04
Да, вчились всі. Придумав круто, але не знаю, для кого. І назва гурту не тому така. Вони грають далеко не християнський рок. Стиль зовсім інший. І назва гурту не від слова "cristian rock". І слово "дарю" - російське... Правильно казати "дарую".
7 K rock Показати IP 2 Лютого 2012 20:06
Дякую Spaceman, ти круто придумав!:)
Мушинський Показати IP 2 Лютого 2012 23:15
А "статтю" якщо її можна так назвати якійсь школяр писав??? як кажуть "Краткость сестра таланта", але не в цьому випадку) вчіться писати статті толковими) а особливо мені стало смішно від: НЕсподіванки програми) ахаах) просто в сльози кинуло) що окрім цього нічого написати не можна було??? там і танцювали і діджей грав, і піаніст з ними грав, Матвійчук співав, Юля Деркач вагітна співала, тож це цікавіше читати))) концерт сподобався особисто мені, але з цієї статті як будто не концерт був, а якісь посиденькі.)
Іван Козолуп до Мушинський Показати IP 3 Лютого 2012 17:26
Слухай, друже, якщо тобі не подобається - їдь назад в своє село, там в клюбі точно тобі сподобається.
кс Показати IP 3 Лютого 2012 20:24
Іван Козолуп,+1))))
кс Показати IP 3 Лютого 2012 20:25
Spaceman,хтів фарсанути)))а в ітогє...)))
Мушинський Показати IP 3 Лютого 2012 22:03
а ви Козолуп грубіян. але глянем правді в очі стаття на трійку з мінусом, читаючи статті Ольги Бондаренко, Тараса Семенюка, Юлі Гриценко і ще талановитих журналістів розумію що вони вкладають частинку себе у це, стараються! Хоч вірю і в тебе є талант, але на самих початках своєї карьери не думай що ти "ПУП" і все буде окей)
Лариса Долина Показати IP 4 Лютого 2012 00:02
Шановний Spaceman,ваш комент зовсім недоречний і не має ніякого обгрунтування)раджу перед тим як щось писати ВКЛЮЧАЙТЕ свій мозок))і придумали ви не круто!)) так що "убейтесь в лепёшку")))) Шановний Мушинський,прошу не треба "обсирати" чюжі старання! чому ви це незробили?як обкакати то всі тут як тут а як зробити щось подібне то кішка тонка))) за статью ставлю + ))а якщо кому шось не подобається "убейтесь в лепёшку"))))
Богдан Бондарук Показати IP 5 Лютого 2012 01:15
На мою думку всім нам потрібно вчитися. і кожен з нас кожен день чомусь навчається, а, як нам відомо, люди вчаться на своїх помилках. тому думаю статтю автор напише скоро ще кращу, спейсем обов"язково придумає ше щось краще і геніальніше, іван козолуп нас порадує ще якимось жартом і так кожен. тому, друзі, - не сваріться! ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus