USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Львівські гості у Луцьку «змушені» зіграти двічі

23 Квітня 2013 19:00
Через велику кількість охочих потрапити на концерт гості зі Львова - гурт Illusions, виступлять у Луцьку двічі в один день.

Про це повідомили організатори концерту «МГО Квартира FM».

Нагадаємо, акустичний концерт львівського гурту «Illusions» відбудеться у Луцьку 27 квітня. Під час концерту звучатимуть інструментальні композиції, поєднані з емоційним ліричним вокалом.

Оскільки охочих послухати концерт виявилось більше, ніж очікували, музиканти відіграють другий концерт у Луцьку того ж дня - 27 квітня. Таким чином, перший концерт розпочнеться у кав'ярні Кофеїн о 18:00, а другий - о 20:30.

«Увага! У Луцьку Illusions виступлять ДВІЧІ того ж дня :)) Це все завдяки тому, що ви у нас, любі лучани, такі активні та зацікавлені. Отже, квитків на ПЕРШИЙ концерт (старт о 18:00) - вже немає. Вас багато, а кав'ярня лише на 30 чоловік ). Але! Музиканти, власники Кофеїну та ми подумали й вирішили подарувати вам ще декілька годин чудової музики - ДРУГИЙ концерт відбудеться того ж дня у тому ж місці, стартує о 20:30. Квитки є в наявності у Кофеїні ВЖЕ. Тому поспішайте, бо місця обмежені. Дякуємо та до зустрічі на концерті», - пишуть організатори на офіційній сторінці Вконтакте.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus