USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку – «Музичні діалоги-2012»

3 Травня 2012 13:30
У Луцьку вже восьмий рік поспіль відбудеться Міжнародний джаз-фольк фестиваль «Музичні діалоги-2012».
Свято музики пройде 18-19 травня, - повідомили організатори.
Луцький джазовий клуб, Волинське молодіжне громадське об’єднання «Єднання», ВОГО «Фонд місцевого розвитку» та Благодійний фонд «Співдружність-Волинь» запланували провести 18-19 травня VІІІ Міжнародний джазовий фестиваль «Музичні діалоги 2012», приурочений до святкування Днів Європи в Україні.
Фестиваль традиційно триватиме у Луцькому замку XIV століття – знаковому місці для нашого міста, адже саме тут у 1429 році відбувся З’їзд європейських монархів. Замок символізує єднання України з Європою, тому його було обрано для проведення фестивалю, метою якого є популяризація української та зарубіжної джазової музики, інтеграція української музики до системи культурних цінностей Європи.
«Метою нашого фестивалю є ілюстрація актуальних напрямків світового фестивального руху та перенесення кращих його традицій в Україну, створення української фестивальної культури», - переконують організатори.
У фестивалі візьмуть участь професійні колективи з України, Польщі, Білорусі, Молдови та Великобританії.
Організатори обіцяють музичні сюрпризи, а в кінці фестивалю – обов'язковий джем-сейшен.
Крім того, проект, який втілюється мистецькою організацією «Jack Drum Arts» спільно із британськими колегами, відбудеться в рамках джаз-фольк фестивалю «Музичні діалоги 2012». Проект передбачає виготовлення та встановлення в Луцькому замку так званої «звукової скульптури» ― перкусійного інструменту, що не має аналогів в Україні. Він є результатом досліджень Патріка Бартона – музиканта, який приїде до Луцька у складі делегації британських митців.

Довідково:
Фестиваль відбудеться під патронатом голови ОДА Бориса Клімчука та за сприяння: Генерального Консульства Республіки Польща в місті Луцьку, підприємств «Модерн-експо», «Кромберг енд Шуберт», Благодійного фонду Василя Токарського, компанії «Новелла», управління культури Волинської облдержадміністрації та Луцької міської ради.
Інформаційні партнери: Волинська держтелерадіокомпанія та інтернет-видання «Волинські Новини».
Квитки на фестиваль можна придбати за тел.: +380504385829
Вартість квитків лише 50 грн.
Існує також знижка на придбання квитка: для студентів та пенсіонерів при пред'явленні відповідного документу. Знижка діятиме до 17 травня 2012 року включно. В день фестивалю квитки продаватимуться за номінальною ціною - 50 гривень.
Додаткова інформація:
http://www.facebook.com/events/298097283604069
http://vk.com/event38252122
http://www.jazzclublutsk.org
http://yednannya.at.ua/


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
8 Березня Показати IP 3 Травня 2012 15:36
Биріт приклат с футболу - там білєти по 20 гринь
9 березня Показати IP 3 Травня 2012 19:27
беріть приклад з входу у Луцький замок і тоді від вартості входу на фестиваль відніміть вартість квитків...а якщо добавити те, що для студентів і пенсіонерів суттєва знижка, то квиток майже дармовий...
9 березня Показати IP 3 Травня 2012 19:31
і взагалі дякуйте, що в Луцьку завдяки організаторам джазові концерти чи фестивалі відбуваються або безкоштовно, або в декілька разів дешевше від Львова чи Рівного. Тому що в нашому місті ці фестивалі також соціальні проекти, а не комерція. Чого варті безкоштовні майстер-класи для дітей чи наприклад те, що організатори подарують місту ексклюзивний музичний інструмент-скульптуру, яка буде 3 в світі, після Шотландії та Швеції!!!
Анатолій Показати IP 3 Травня 2012 19:49
знаю, що організатори зробили фішку - безкоштовну доставку квитків у межах міста, радує така річ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus