USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку виступить «Піккардійська терція»

5 Квітня 2012 16:05
Відомому українському гурту «Піккардійська терція» - уже 20 років. У рамках святкування творчого ювілею гурт 27 квітня виступить у Луцьку в кіноконцертному залі «Промінь».
Про це повідомили організатори співочого свята.
«Піккардійська терція» святкує співочий ювілей. Двадцять років тому секстет уперше виступив на великій сцені. Тоді свій страх перед публікою вокалісти приховували за чорними окулярами. Нині ж це – метри акапельного співу, які не бояться жодних експериментів із найдосконалішими інструментами – власними голосами.

Вони співають рок, поп, класику, джаз, кантрі, рок-н-рол, блюз, фольк, класику. У репертуарі україномовних «піккардійців» - пісні дванадцятьма мовами. А серед країн світу легше перерахувати ті, де вони не гастролювали.

«Піккардійська терція» зібрала добірну колекцію із професійних нагород в Україні та за її межами, головна з яких – Національна премія імені Тараса Шевченка.

На концерті, присвяченому ювілею творчості, формація представить найкращі хіти з-понад трьох сотень авторських пісень.

«Глядачі зможуть проїхатися у львівському «Старенькому трамваї», помокнути під «Останнім літнім дощем», навідатися в гості до «Пустельника», відшукати загадкове «Ельдорадо», придумати свій «Сад ангельських пісень», разом заспівати «Колискову для Аліси». А от нові емоції та враження «піккардійці» викликатимуть прем’єрами», - йдеться у повідомленні.

Ще одна збірка, яку першопрохідці українського шоу-бізнесу вважають величезним досягненням за двадцятиріччя – це колеги по сцені, які стали добрими друзями. Саме вони подарують на концерті власний триб’ют «Піккардійської терції».

Довідково:

Концерт «Піккардійської терції» у Луцьку відбудеться 27 квітня у кіноконцертному залі «Промінь». Початок о 19.00.

Довідки за телефоном: (0332) 24-15-71.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Упс Показати IP 6 Квітня 2012 14:25
Давно їх шось було не видать. Троха постаріли хлопці...А блондин ваще поправився і розпух, я його по тєлєку аж не впізнав. А так, радують співом ;-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus