USD 40.85 41.15
  • USD 40.85 41.15
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку завершується прийом заявок на виставку-конкурс

1 Квітня 2013 08:01
Завтра закінчується термін прийому заявок на участь у виставці-конкурсі для молодих митців Art Now Session «Я - це всесвіт».

Так, переможців конкурсу визначать 6 квітня в арт-галереї «Луцьк» під час відкриття виставки. Комісія журі обере трьох призерів, які отримають подарунки від інтернет-магазину для художників «Каркар».

Членів комісії журі організатори оголосять згодом. Виставка триватиме до 21-ого квітня.

Нагадаємо, що організатори приймають заявки на конкурс до 2-ого квітня включно. У конкурсі можуть взяти участь всі охочі волиняни.



Якщо у вас виникли запитання, надсилайте їх за електронною адресою [email protected].

Основним критерієм до робіт є креативне представлення тематики виставки-конкурсу, а також виконання й оформлення роботи. Таким чином, у конкурсі можуть взяти участь як професійні митці, так і аматори.

Тема робіт повинна охоплювати концепцію «Я - це всесвіт». Кожен учасник може подати до 5-7 робіт.

Довідково:
Art Now Session передбачає мистецтво тут і зараз, мистецтво не статичне, а динамічне, котре не є перманентним у просторі та часі, а постійно видозмінюється. Темою конкурсу стало майбутнє і те, як його сприймають митці. Це було відображено у фото, об’єктах декоративно-прикладного мистецтва, картинах та інсталяціях.

Також ключовим став той факт, що образотворче мистецтво може успішно і гармонійно поєднуватися з іншими видами. Наприклад, з поезією. Адже малювати можна не лише пензлями, а ще й римами та звуками. Акція відбувалась у декілька етапів протягом півроку та зачепила молодь з усієї України. Адже творчі люди об’єднані між собою мережею невидимих ниточок, завдяки котрим і створюється легкий пласт нестандартних людей.

Організатори: МГО Квартира FM та управління культури Луцької міської ради

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus