USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Лучанину-айдарівцю Сармату влаштували день подяки. ФОТО

13 Грудня 2015 14:32
До дня сухопутних військ України символічний день подяки Герою організували координатори проекту «Меценати для солдата» (МдС) 12 грудня, у суботу.

Про це повідомила прес-секретар проекту Ольга Бузулук.

Олег Твердохліб (Сармат) – яскравий виразник честі, сили волі, скромності й лицарського духу.

Указом Президента йому присвоєно почесне звання «Заслужений донор України». Героїчно боронив наш спокій на сході у складі «Айдару». Проте, повернувшись на Волинь, боєць не перестає боротися за своє життя через дуже страшну недугу. Уже за тиждень на нього чекає чергова операція.

Друзі героя разом з волонтерами та партнерами проекту «Меценати для солдата» зуміли влаштували свято для Сармата та його дружини, аби підтримати їх передусім морально та психологічно, поки чоловік перебуває в Луцьку, а також зібрати певну суму коштів на потреби бійця під час його реабілітації.

Отож день подяки Герою розпочався з того, що спочатку він з дружиною, волонтерами та меценатами взяли участь у культурно-розважальній програмі «Андріївські вечорниці», що відбулась в етноресторані у Луцьку. Захід розпочався з хвилини мовчання за загиблими та молитвою за нашими героями, що зараз перебувають на сході.

Під час вечора військовий капелан отець Михайло Бучак та волонтери за видатні заслуги Сармата в обороні незалежності України озвучили ініціативу подати кандидатуру Олега Твердохліба на нагородження орденом «Народний Герой України» до оргкомітету в Київ. Ще панотець вручив кошти на лікування, що передала спільна

їхня знайома – «російськомовна бандерівка» Тетяна, яка просила не озвучувати суму допомоги.

А перед вечорницями боєць мав можливість отримати ще подарунки та сертифікати від меценатів МдС. Дружина Сармата теж отримала від меценатів подарунки: гарний букет квітів, також сертифікати на відвідання косметологічного салону.

Кульмінацією вчорашніх емоцій від насиченої програми став сам концерт ТІК в одному з розважальних закладів міста. Сармат

з дружиною змогли особисто поспілкуватися в гримерній з гуртом, сфотографуватись на пам’ять та обмінятись подарунками: Олег подарував хлопцям прапор свого розвідувального підрозділу в «Айдарі», а гурт ТІК, окрім своїх автографів та дисків, зважаючи, що перед ним стоїть справжній герой, за пропозицією фронтмена Віктора Бронюка, неочікувано подарував теж прапор гурту!

Координатори проекту «Меценати для солдата» щиро дякують усім небайдужим підприємцям, які відгукнулись на пропозицію організувати день подяки Герою, та запрошують до співпраці нових меценатів.

«Бійці повсякчас потребують нашої підтримки та допомоги, тому небайдужість кожного, хто має можливість допомагати, є визначальною у ці складні часи для наших солдат і їхніх сімей.

Сподіваємось, що заклади та бізнесмени нашого міста приєднаються до даного руху з допомоги бійцям у тилу, беручи гарний приклад з луцьких однодумців-партнерів», - розповів співкоординатор проекту Руслан Теліпський.

Зголошуватись до координаторів проекту «Меценати для солдата» можна за телефоном: 050-973-44-84.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
USA Показати IP 13 Грудня 2015 22:39
Якщо це день подяки то де індичка?
я Показати IP 14 Грудня 2015 13:58
піар - наше фсьо) навіть на війні. зробив добре - то й добре. нашо то стільки фоток зі своїми пиками виставляти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus