USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Англієць на Волині перевірив, як прилаштували безпритульних собак

4 Березня 2017 17:30
Англійський зоозахисник Брайан Фолкнер (на фото) від Фонду Нейчевоч без попередження завітав на КП «Ласка», щоб перевірити, чи дійсно підприємство влаштовує стільки тварин, скільки декларує.

Про це інформують на підприємстві.

Прибувши до Луцька, Брайан Фолкнер повідомив, що кілька зоозахисників сумніваються, що КП «Ласка» прилаштовує понад тисячу тварин за рік, мовляв, таке не під силу нікому. До слова, Фонд Нейчевоч – спонсор КП «Ласка». Тому Брайан попросив поглянути на акти-прийому переч та об’їхати адреси прилаштованих тварин.

З більше тисячі документів про передачу «в добрі руки» тварин, він вибрав в довільному порядку кілька актів, зателефонував людям, які прихистили тварин, спитавши дозволу приїхати, заправив власне авто і вирушив на інспекцію.
«Кожна родина зустрічала гостей по-своєму, бабці у селах намагалися згадати бодай якесь слово по-англійськи, щоб порадувати гостя. Щебетали безупинно про свого улюбленця, лучани розпитували про життя за кордоном і розповідали про своє тут», - повідомляють на підприємстві.
У результаті цього візиту Брайан Фолкнер з’ясував, що на підприємстві немає, де зберігати м’ясну продукцію і запропонував допомогу. У результаті, «Ласка» взяла участь в конкурсі, де членам журі треба було довести, що саме це підприємство потребує допомоги. І КП виділили кошти на морозильну камеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus