USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські бійці АТО та переселенці зможуть пройти ЗНО влітку

31 Березня 2016 08:15
Окремі категорії осіб, які перебувають на Сході та проживають на окупованих територіях, зможуть здавати ЗНО у додаткову сесію. Про це стало відомо 30 березня під час прес-конференції директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Із 19 березня по 20 травня учасники АТО, жителі Криму та територій, де проводиться антитерористична операція – Донецької та Луганської областей і ті, хто перебувають під вартою у закладах пенітенціарної служби, можуть зареєструватися на додаткову сесію ЗНО, якщо вони не в змозі здати оцінювання в основну.

Волиняни, які підпадають під ці категорії осіб, мають звернутися у Волинський інститут післядипломної освіти за адресою вулиця Винниченка, 31 у Луцьку. Після реєстрації вони зможуть здавати ЗНО у період із 14 червня до 4 липня 2016 року.

Оголошення результатів учасників додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 8 липня 2016 року.

Нещодавно йшлося про те, що робоча група, створена в Українському центрі оцінювання якості освіти, виявила ознаки недостовірності результатів зовнішнього незалежного оцінювання в 2014 і 2015 роках.

Члени робочої групи проаналізували 859 робіт абітурієнтів в 2014 і 2015 роках шляхом зіставлення результатів автоматизованої обробки сертифікаційних робіт на відповідність оригіналам бланків відповідей, наданих регіональними центрами оцінювання якості освіти.

Згідно з результатами технічної перевірки достовірності результатів зовнішнього незалежного оцінювання, виявили розбіжність результатів за 2015 рік оцінок в 102 чоловік, за 2014 рік - в 90 чоловік.

ЧИТАТИ ЩЕ: КАЛЕНДАР ПРОБНОГО ЗНО-2016
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus