USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через «шкільних» водіїв покарали 8 директорів шкіл

30 Травня 2013 17:22
Любешівським водіям таки виплатили гроші за роботу у вихідні дні. А до відповідальності притягнули зокрема 8 директорів шкіл, - інформують у прес-службі прокуратури в області

Так, прокуратура Любешівського району перевірила додержання вимог Кодексу законів про працю та Закону України «Про оплату праці» при нарахуванні відділом освіти Любешівської райдержадміністрації заробітної плати водіям шкільних автобусів за роботу у святкові та вихідні дні упродовж 2012-2013 навчального року.

Так, попри те, що шкільні олімпіади у листопаді та грудні 2012 року проводились у вихідні дні, оплата праці водіїв шкільних автобусів, залучених для підвезення дітей до місця проведення олімпіад, за вказані дні не здійснювалась.

Задля усунення виявлених порушень прокуратура району внесла подання начальнику відділу освіти і науки Любешівської РДА.

До відповідальності притягнули 8 директорів шкіл, головного бухгалтера та бухгалтера відділу освіти та науки Любешівської РДА.

Поновили права 8 водіїв шкільних автобусів, яким нарахували та виплатили близько 8 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
учителька Показати IP 30 Травня 2013 18:28
Поясніть, будь ласка, чому тоді вчителям, які ті ж суботи й неділі присвячують олімпіадам і конкурсам, не оплачуються?
прокурор Показати IP 31 Травня 2013 08:30
Тому що ви не звертаєтесь до прокуратури з скаргами про порушення Ваших прав. Доки будете як німі телята, доти будете працювати за свій рахунок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus