USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Діти бійців зустрілися зі Святим Миколаєм у бібліотеці

17 Грудня 2015 13:03
60 діток наших захисників завітали 16 грудня до Волинської обласної бібліотеки для юнацтва (проспект Волі, 2) на святкову програму «Чудотворний Миколай, ти усіх оберігай». Були присутні й діти з критичної групи, котрим потрібна постійна допомога – діти загиблих, зниклих без вісти та тих героїв, які перебувають у полоні.

Для організації заходу в рамках проекту «Меценати для солдата» об’єдналися юнацька бібліотека та її постійні партнери ТМ «Дмитрук», Творча студія Наталі Журавльової (STUDIO N.Zh.), балетна студія «Жизель» (Луцьк).

Після вітального слова директора бібліотеки Алли Єфремової, розпочалася вистава «Лялька Гертруди» – вишукане, красиве дійство про справжні дива, які неодмінно стаються, якщо в них віриш. Виставу чудово доповнили виступи маленьких витончених балерин студії «Жизель».

Розважені й розігріті виставою своїх однолітків, маленькі гості бібліотеки раз-по-раз поглядали то на вхідні двері, то на величезні вікна, що виходять на Святотроїцький собор, чекаючи появи головного гостя – Святого Миколая. І, закликаний піснею «Ой хто, хто Миколая любить», він з’явився – красивий, святково вбраний заступник воїнів, мандрівників, дітей та студентів, а також покровитель нашого Луцька. Дитячі оченятка загорілися вогниками радості й надії – певне, кожен мав, яке бажання загадати святому, і вірив у його здійснення.

Святий Миколай (артист Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Григоровича Шевченка Руслан Джусь) привітав гостей із прийдешніми святами й запитав, чи всі були слухняні минулого року. І за протяжним хоровим «таааааак» розпочалося найприємніше – вручення солодких подарунків та фотографування з улюбленим Святим.



Свято пролетіло як одна хвилина – і от уже галаслива дітвора вдягається, прямує до виходу, тримаючи в одній руці мамину долоню, а в іншій – повітряну кульку на згадку про бібліотеку.

Нагадаємо, що безготівковий проект «Меценати для солдата» – це контакт між меценатами та бійцями з метою моральної та фінансової підтримки останніх у тилу. Волонтери проекту цінують будь-яку допомогу бійцям у цей непростий час і висловлюють націю на розширення кола такої співпраці, вигідної всім сторонам.



Фото – Руслана ТЕЛІПСЬКОГО та Марини МІСЮК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus