USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гунчик заборонив коментувати «політичні репресії щодо УКРОПу»

2 Листопада 2015 09:39
Губернатор Волині заборонив держслужбовцям коментувати «політичні репресії щодо політсили УКРОП». Розмови на цю тему він назвав «сміттєвою ямою».

Про це йшлося під час відеоселекторної наради у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 2-ого листопада.

Зауважимо, що мова йде про масові обшуки офісів політсили, які представники УКРОПу назвали політичними репресіями проти них - як політичних опонентів. Колишній голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що жодних кримінальних злочинів його соратник, лідер партії УКРОП Геннадій Корбан, якого затримали, не скоював.

Губернатор з цього приводу сказав, що не варто коментувати ситуацію, а чекати результатів роботи суддів та прокурорів.

«Як державний службовець, слухаючи виступ Президента (на відео нижче), вважаю, що треба перестати коментувати те, що мають коментувати судді та прокурори, щоб не перетворювати інформаційне поле Волині у «сміттєву яму», де кожен намагається кинути жменю бруду. Я хочу, аби, в першу чергу держслужбовці, чітко виконували свою роботу і не розповсюджували недостовірну інформацію. Відбувається слідство, це їхні повноваження. Коментувати може будь-хто з нас, як мешканці України, але як держслужбовці – ні», - наголосив Гунчик.



ЧИТАТИ ЩЕ: «ВЧОРА НАРОДИВСЯ ЯНУКОВИЧ В КВАДРАТІ», - ІГОР ПАЛИЦЯ ПРО ДІЇ ПОРОШЕНКА

Щодо обшуків, то вчора, 1-ого листопада, член політради УКРОПу Ігор Палиця назвав це демонстрацією сили Адміністрації Президента, а такий крок, з його слів, - помилковий. Політик зауважив, що вся країна мала змогу поспостерігати, як сотні спецпризначенців, озброєні по останньому слову техніки та вдягнуті у найновіше обмундирування, проводили обшуки в центрі Києва і Дніпропетровська. І це в той час, коли мобілізованих на фронті і досі повністю забезпечують всім необхідним волонтери, які і шукають останні кошти, аби допомогти захисникам України.



Відео ТСН: Президент України Петро Порошенко заявив, що на лідері партії "УКРОП" Геннадії Корбані затримання не припиняться.



"Процеси боротьби з корупцією і рішучі процеси відновлення законності будуть продовжуватися... На Корбані ніхто зупинятися не буде", - заявив президент в інтерв'ю українським телеканалам, коментуючи затримання лідера "УКРОПу", - інформує ТСН.

Президент анонсував нові затримання найближчим часом, але не став називати прізвища. "Я думаю, що наші силовики краще за мене знають (хто ці люди), а я не думаю, що президент повинен у це втручатися", - сказав Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 09:44
ого.......
не до кінця правда.. Показати IP 2 Листопада 2015 09:58
Гунчик заборонив ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯМ коментувати. Що не так? Вдома на кухні посеред дітей, внуків і тещі - коментуй на здоров'я. А в межах робочого часу - зась.
аяяй Показати IP 2 Листопада 2015 09:59
Ого-го,где-то мы это уже видели.А нам простым людям становится жить еще тяжелее.
факт Показати IP 2 Листопада 2015 10:02
Я не за "Укроп".Але хто такий Гунчик? Пора Петрович, пора...
Журналіст до факт Показати IP 2 Листопада 2015 10:05
Погані звички з комсомолу залишились.Нехай ще заборонить Ігорю Палиці без волосся ходити!
теща до Журналіст Показати IP 2 Листопада 2015 10:55
та в нього їх теж практично не залишилось
дід Показати IP 2 Листопада 2015 10:10
шановні голови, підголови, праві та ліві руки, ноги та інші органи упраління нашої області. Не забувайте, що в області тисячі демобілізованих і них є купа невирішених проблем. Сім’ї розпадаються, бо відновити психічний стан вдається важко, роботи немає, оздоровлення, як при совєтах, тільки на папері. Коли у нас знесе дах, ви не сховаєтесь. Займайтесь нагальними проблемами в області для покращення життя громадян. Бережіть себе.
до гончика Показати IP 2 Листопада 2015 10:14
гончик, скоро прийде і тобі час! Жди!
Лана Показати IP 2 Листопада 2015 10:15
Ніхто немає права "закривати" рот народу висловлювати свою думку відносно політики. Не можна узурпувати владу, бо у нас народ свободолюбивий. Один вже хотів бути царем, де він тепер? Цей якщо також цього захоче, може бути набагато гірше. У нас поки що демократична держава.
Коля Показати IP 2 Листопада 2015 10:16
Дуже важко відділити зерно від полови, тобто, правду від брехні.
СБУ Показати IP 2 Листопада 2015 10:17
Ставленику пеці вальцмана на ВОЛИНІ гунчику ГАНЬБА.
123 Показати IP 2 Листопада 2015 10:24
Сміттєва яма якраз Солідарність. А Гуня став крут?! Як давно?
Укропша до 123 Показати IP 2 Листопада 2015 10:56
та він під прєзіка косить
Ольга Батьківна Показати IP 2 Листопада 2015 10:59
А Сірожка чого спить . З Ковеля далеко їхати, рано всав. Чи тут зажигав?
гайдай Показати IP 2 Листопада 2015 11:04
я це відзняв www.youtube.com/watch?v=uj5aC8a29ME
Ользі Батьківні. Показати IP 2 Листопада 2015 12:12
Але ж Сергій гарний правда?
я Показати IP 2 Листопада 2015 13:09
во втором туре буду точно не за Романюка...
Костянтин Показати IP 2 Листопада 2015 13:30
А як це заборонив коментувати? А що вже є такі Закони що не можна нічого говорити?Те що обкрадають народ то це можна а людям сидіти мовчати щоб вже зовсім зубожіли
Ольга Батьківна Показати IP 2 Листопада 2015 15:13
А мені негарний і не тільки мені
"""" Показати IP 2 Листопада 2015 16:36
сірожа гарний для повій і дешевок,він ше про моральні цінності говорить потаскун.Тьху на цього слизняка-космонавта,непотріб.
123 Показати IP 2 Листопада 2015 17:55
Гунчик запретил! О великий и могучий! Аж страшно. Похоже ему думать запретили, хотя там и не чем....
... Показати IP 2 Листопада 2015 18:10
А хто такий Гунчик, щоб дозволяти говорити чи не говорити??? Твій час пройшов, збирай манатки!!!!
Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 19:16
а як же свобода слова
Журналіст Показати IP 2 Листопада 2015 23:39
Люди, ви шо тупі? Сказано вам, заборонив коментувати ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯМ. А не всім людям. В нас не люди, а біомасса. Почитають заголовок, а на далі нема мозгів. До Волинських Новин - на подачки від ваших рабовласників ви собі ім'я не заробите. Майте хоть трохи поваги до самих себе, як до журналістів. Ви ганьба професії. Перетворилися в лайфньюз. Хоч що з вас візьмеш. Ви ж для того і створені. Щоб залишитись на сторінках історії, як продажна газетка с такими же продажними людьми.
андрійко до Журналіст Показати IP 3 Листопада 2015 11:53
по-перше : лайфньюз - це провладні змі.по - друге - закрий дзьоба і чеши до свого ЯЙЦЕГОЛОВОГО І ШОКОЛАДНОГО ПЕДРО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus