USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ігор Палиця зустрівся із соціально незахищеними лучанами. ФОТО

29 Серпня 2013 16:00
Презентація програми соціальної допомоги для малозабезпечених лучан відбулася сьогодні в приміщенні місцевого Територіального центру. У ній взяв участь народний депутат України Ігор Палиця в рамках свого робочого візиту. Він ознайомився з умовами перебування людей у закладі, поспілкувався із ними та керівництвом центру.

Голова Луцького територіального центру соціального обслуговування Галина Шатецька під час презентації програми розповіла, що заклад обслуговує більше 3600 лучан, котрі опинилися у важкому становищі.

«Ми дуже вдячні Благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за те, що співпрацює із нами вже тривалий час. В рамках програми «З добром у серці» за кошти фонду зробили ремонт приміщення кімнати для миття посуду в їдальні, закупили обладнання, посуд і побутову техніку для організації харчування. Також придбали медичну техніку для фізіотерапевтичного кабінету. Щомісяця виділяється 20 тисяч гривень на санітарно-гігієнічні засоби для ліжкохворих. Завдяки фонду організовано додаткове гаряче харчування для 50 людей в приміщенні закладу. Упродовж нинішнього року 320 соціально незахищеним лучанам до свят було вручено продуктові набори», - розповіла Галина Шатецька. Ще вона подякувала Ігореві Палиці за те, що 20 працівників терцентру цього літа відпочити у Буковелі.
«Такої допомоги ми ще не отримували від жодного благодійника», - підсумувала Галина Іванівна

У свою чергу, народний депутат України Ігор Палиця розповів, що його обіцянки, дані лучанам перед виборами, будуть виконані. Зокрема, і Територіальний центр надалі відчуватиме підтримку благодійного фонду. «Це я дякую за Вашу професійну роботу. Мені важливо, щоб Ви могли надавати допомогу лучанам і мали якісні для цього умови праці», - зазначив Ігор Петрович.

Під час перебування в Луцькому терцентрі народний депутат поспілкувався із лучанами, вислухав їхні проблеми, пообіцяв допомогти у вирішенні. Багато людей підходили до Ігоря Палиці, щоб подякувати за добрі справи, які робить у Луцьку благодійний фонд. Пенсіонерка Регіна Тимощук навіть прочитала власний вірш, у якому йдеться про діяльність Ігоря Петровича.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
терещук Показати IP 30 Серпня 2013 07:54
а вдома у директора закладу ремонт ще кращий всюди встига молодець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus