USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Іменні квитки на потяги в Україні - вже з 6-ого квітня

29 Березня 2013 15:33
Починаючи з 6 квітня 2013 року, оформлення у квитковій касі повних та дитячих проїзних документів, у тому числі в електронному вигляді, буде здійснюватися із внесенням до проїзних документів прізвища та імені пасажира зі слів особи, яка здійснює оплату проїзного документа.

Про це повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Під час оформлення проїзних документів з використанням мобільного зв’язку, Інтернету, спеціалізованих автоматів самообслуговування тощо прізвище та ім’я особи, що буде здійснювати поїздку, зазначає особа, яка здійснює оформлення та оплату проїзного документа.
Зазначене передбачене постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до порядку обслуговування громадян залізничним транспортом» від 6 березня 2013 року № 160, яка набирає чинності з 6 квітня 2013 року.

Прізвище та ім’я також будуть вказуватися при оформленні усіх видів пільгових проїзних документів (студенти, інваліди, учасники війни тощо). При оформленні пільгових проїзних документів необхідно пред’явити документ, що підтверджує право на пільговий проїзд. Інших додаткових документів, які посвідчують особу, пред’являти не потрібно.

Посадка пасажира в поїзд із дитиною до 14 років буде здійснюватися при наявності проїзного документа та оригіналу документа, що підтверджує вік дитини.

У проїзних документах (крім пільгових та безоплатних) на проїзд у регіональних поїздах (з 800 нумерацією - електро та дизель- поїзди підвищеного комфорту, а також поїзди формуванням Південної залізниці №№ 173/174 Харків-Суми, 171/172 та 189/190 Суми-Київ, 177/178 Харків- імені Тараса Шевченка, 179/180 Харків-Луганськ) та квитках на проїзд у поїздах приміського сполучення прізвище та ім’я особи не зазначаються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus