USD 40.86 41.30
  • USD 40.86 41.30
  • EUR 40.90 41.40
  • PLN 10.30 10.55

Конкурс «Кращий державний службовець-2013» стартував

18 Квітня 2013 13:42
Хто стане кращим державним службовцем 2013-го року на Волині визначать у Луцьку. Сьогодні розпочався перший відбірковий етап конкурсу, участь у якому беруть сотні службовців, зокрема й два десятки охочих працівників апарату ОДА. Типові конкурси відбуваються і в районних центрах на базі державних адміністрацій.

Про це «Волинські новини» повідомила начальник відділу кадрової роботи апарату Волинської обласної державної адміністрації Зінаїда Гордієнко 18-ого квітня.

За її словами, конкурс на визначення кращого працівника державних структур проводиться в області з 2007 року. Сам конкурс відбувається в три етапи. На першому етапі, який триває наразі, кандидати виконують практичне завдання щодо складання ділового документу, тестові завдання в частині знання Конституції України, законодавства про державну службу та закону про протидію корупції.

Переможці першого туру в номінації «Кращий спеціаліст» та «Кращий керівник» братимуть участь у другому турі обласного рівня. Переможці другого етапу стануть учасниками всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець-2013».

«Змагаються за звання кращого найдосвідченіші управлінці, визначені певними досягненнями, не мають дисциплінарних стягнень, кращі з секторів і відділів апарату ОДА. Минулого року представник Волині на всеукраїнському етапі конкурсу отримав 15-те місце, але, варто зазначити, що конкуренція там велика», - розповіла Гордієнко.

За її словами, участь у конкурсі зараховується, як підвищення кваліфікації по професійній програмі. «Цього року на нараді по роботі з кадрами прийняли рішення преміювати учасників конкурсу. Разом з тим, конкурсанти мають змогу поновити свої знання та перевірити себе», - вважає начальник відділу кадрової роботи апарату ОДА.

Посадовець каже, що участь в конкурсі беруть, як правило, молоді держслужбовці, стаж яких більше двох років, для керівників відділів – від 5-ти років.

Нагадаємо, переможцями другого етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» рік на Волині стали: у номінації «Кращий спеціаліст» апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації - головний спеціаліст виробничо-технічного відділу управління житлово-комунального господарства головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Оксана Ніколішина; у номінації «Кращий спеціаліст» районних державних адміністрацій - державний адміністратор Шацької райдержадміністрації Інна Будник, у номінації «Кращий керівник» апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації» - начальник відділу зведеного бюджету та міжбюджетних відносин бюджетного управління головного фінансового управління облдержадміністрації Володимир Горщар, у номінації«Кращий керівник» районних державних адміністрацій» - начальник відділу культури та туризму Іваничівської райдержадміністрації Людмила Войтович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus