USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанок запрошують до Жіночого Клубу

10 Січня 2016 08:00
Активних лучанок запрошують долучитися до діяльності Жіночого Клубу.

Про це повідомляє Волинський прес-клуб.

Уже починаючи із січня 2016 року і впродовж чотирьох місяців у Луцьку відбудеться низка неформальних дискусійних зустрічей у форматі кіно-клубів, гендерних медіа-кав’ярень і клубних засідань за участю дівчат і жінок, які хочуть знати більше і бути активнішими в суспільному житті.

«Запрошуємо до участі в проекті студенток, громадських активісток, журналісток, представниць органів влади та місцевого самоврядування, різноманітних установ, бізнесвумен, мисткинь тощо. Наші зустрічі відкриті і для чоловіків, думки і погляди яких не суперечать правам людини і гідності як найвищій цінності», - закликають організатори.

Для участі потрібно заповнити Анкету до 15 січня включно. Відбір учасниць відбуватиметься на конкурсних засадах. Перша зустріч відбудеться орієнтовно 23 січня, детальніше про місце і час учасниць Жіночого клубу повідомлять додатково.

Довідково.

Проект реалізується ВОГО «Волинський прес-клуб» і ВОГО «Гендерний центр» за підтримки «Українського жіночого фонду» і є своєрідним продовженням ідеї, започаткованої в межах проекту «Місцеві політичні платформи жінок», який діяв у 2015 році у Волинській і Херсонській областях і мав на меті розвиток громадської активності жінок Волині, підвищення рівня їхньої самооцінки, ролі в суспільно-політичному житті країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанка Показати IP 10 Січня 2016 15:06
чому на конкурсних засадах:?
ольга Показати IP 10 Січня 2016 23:01
Чому тільки лучанок? Чи можуть претендувати на участь у конкурсі жительки з інших територій області?
оля дмитронь Показати IP 12 Січня 2016 12:33
де заповнити анкету

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus