USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк обіцяють повністю підключити до тепла за три дні

7 Жовтня 2016 14:43
Подача тепла до будинків фіксуватиметься у відповідних тристоронніх актах, щоб нарахування за тепло розпочинали з моменту подачі тепла, а не з моменту початку опалювального сезону.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 7 жовтня.

Нагадаємо, у зв’язку зі зниженням температури повітря, опалювальний сезон у Луцьку має розпочатися в понеділок, 10 жовтня. Так, підключатимуться спершу дитсадки, школи, заклади охорони здоров’я. Паралельно будуть включатися будинки. Звісно, у понеділок одразу всі батареї гарячими не будуть.

Як повідомила директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна, підприємство, незважаючи на скрутну ситуацію готове до опалювального сезону.

«Ми підготувалися до початку опалення з понеділка. Вже розроблений порядок підключень, коли підключать – буде складений акт за підписами тепло постачальника, представників мешканців будинку і обслуговувача внутрішньобудинкових мереж. В цих актах будуть вказані точна дата і час, щоб плату нараховувати з того моменту, коли по факту подадуть тепло», - пояснила вона.

Тобто, якщо будинку тепло підключать, приміром, 12 жовтня, а не 10-го, то плата буде нараховуватися з 12 жовтня, відповідно до акту.

Зі слів Валентини Малютіної, орієнтовно, протягом трьох днів після старту опалювального сезону, розпочнуть теплопостачання по всьому місту, за винятком будинків, які ще не хочуть, щоб їх підключали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
DDR Показати IP 7 Жовтня 2016 15:19
Яка ситуація з будинком, що на вул.Шевченка, 88? Будинок на 90 квартир ще з минулої зими відключений від опалення!!!
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2016 23:50
Ще б ті батареї були гарячі, вони ж ледь теплі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus