USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі підприємці нарікають на свавілля «ринкової мафії»

30 Жовтня 2016 12:55
Підприємці Завокзального ринку просять захистити їх від облспоживспілки.

Про це стало відомо під час першого пленарного засідання 14 сесії Луцької міської ради 26 жовтня.

Депутат міськради Олександр Волинець повідомив, що до нього звернулася низка підприємців, які провадять свою діяльність на Завокзальному ринку.

«Люди звернулися з проханням допомогти відстояти їхні права в стосунках з облспоживспілкою чи її клоном, бо є дві облспоживспілки і люди не знають, з якою вони працюють. Людям відключають світло, розривають договори. Чимало з них з незрозумілих причин платять за подвійною ставкою», - переконує депутат.

Він розповідає, що люди просять, аби їм дали в оренду чи суборенду земельні ділянки для самостійного ведення діяльності, бо облспоживспілка не дотримується умов договору.

«Люди обурені: скільки можна терпіти цих кілька сімей «Коза ностри», яким належить облспоживспілка», - пояснив Олександр Волинець.

Депутати підтримали запит колеги.

Нагадаємо, обранці міської громади створили тимчасову контрольну комісії міської ради з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринків та Волинською обласною спілкою споживчих товариств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 30 Жовтня 2016 13:07
У Волинця на Варшавці стоїть буда, яка розміщена на газовій трубі середнього тиску, тому відключили від електроенергії
ВОВК Показати IP 30 Жовтня 2016 17:58
ніхто до цього брехуна не звертався. задовбав цей неук. іди на вокзал насіння продавай.
там Показати IP 30 Жовтня 2016 18:35
активно залучена як податкова так і структури міськради..це єдиний напевно ринок в державі де сам власник дирехтор натравлює з перевірками на людей..вимагає нести якісь додаткові папірці з цнапів ..прочитайте уважно останню цидулку-залякування яка традиційно роздається як в кінці року так в сердині..законотворєц мєсний пише що на окремих ринках проводились перевірки по рішенню якогось комітета міськради..ці перевірки були в період мораторію..хай голова податкової,захист споживачів пояснять як це..?чи то сам Романюк робив..якій згадується в цидулці..чому сусідні ринки башкаленка та смоленга хаоші завжди..як і інші..горгут рідкий старий п... керівник який хоче з варшавки та старого зробити якийсь філіал колхоза хацапєтовкі..тільки на шиях та за гроші самих же підприємців..діч ще та комсроморльська..всі ті реконструкції його які йшли за наш рахунок по тройному курсу вже позривались та течуть..нові на черзі..цидулкі пишуть..його заставили..алігархі насідають..брєд страшний..журналісти опублікуйте останню цидулку -творчєство комсомольського вожака власника ринку яка була роздана...порно-лайт правовий..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus