USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьких музикантів не пустили до Білорусі. ОНОВЛЕНО

18 Березня 2016 15:13
18 березня лідеру українського гурту «Фіолет» Сергію Мартинюку заборонили в’їзд до Республіки Білорусь.

Музиканта не пропустили до Білорусі, куди він прямував на концерти, що мали відбутися в рамках туру його сольного проекту.

Заходи мали пройти у трьох містах країни: Бресті, Мінську та Вітебську.

Працівники білоруської митниці пояснили, що заборона діє у зв’язку з відповідним рішенням Російської Федерації та поширюється на територію Білорусі.

Наразі музикантам довелося скасувати усі концерти у Республіці Білорусь. Сергій та його колеги планують звернутися до Посольства України в Білорусі та чекатимуть скасування заборони від керівництва сусідньої країни: «Чекатимемо позитивного рішення Білорусі поза путінськими списками», – зазначив музикант на своїй сторінці у мережі Facebook.

Як пояснив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини фронт-мен «Фіолету», заборона в’їзду поширюється лише на нього, а не на всіх членів гурту. Разом з тим зауважив, що сам він дізнався про те, що він – «нев’їздний», лише на кордоні: «Попередньо мені нічого не повідомляли про якісь заборони. Дізнався я про це від білоруських митників». За станом на 15:50 музиканти повертаються до Луцька.

Сергій Мартинюк – організатор фестивалю «Бандерштат», громадський активіст та лідер українського гурту ФІОЛЕТ. У лютому-березні цього року провів всеукраїнський тур із своїм сольним проектом «Колос» та планував потішити своїх білоруськиї шанувальників. Проте через заборону в’їзду концерти довелося скасувати. До слова, квитки на концерти були розкуплені у трьох містах, де планувалися концерти.

Сергій Мартинюк у Фейсбуці вибачився перед білорусами за скасування концертів:

«У зв'язку із забороною в'їзду моєї персони на територію РФ (як виявилося!) мене сьогодні не впустили і до РБ. Чекатимемо позитивного рішення від Білорусі поза путінськими списками, якщо таке можливе.

Прикро. І навіть образливо.

Наразі концерти у Бресті, Мінську та Вітебську скасовані. Ми ще обов'язково зустрінемося з вами. Обіцяю», - написав він.

Друзі з Білорусі. Вибачте.У зв'язку із забороною в'їзду моєї персони на територію РФ (як виявилося!) мене сьогодні не ...

Опубликовано Сергій Мартинюком 18 марта 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Я Показати IP 18 Березня 2016 15:35
А воно білорусам треба? Це ж буде філіал Бандерштата. Свого щастя забагато, потрібно ще сусідам подарувати
фанатка Показати IP 18 Березня 2016 15:54
по стопам свого покровителя гузя йде, красава
Анонім Показати IP 18 Березня 2016 15:59
Тут таких ніхто не слухає.
Пр Показати IP 18 Березня 2016 16:01
Привет от белорусский коммунистов Серьожа. ..
Анонім Показати IP 18 Березня 2016 16:26
Молодцы белорусы!
Ого Показати IP 18 Березня 2016 17:09
Ого скільки лайна повилазило в коментах .
Анонім Показати IP 18 Березня 2016 17:50
бацька - путінський жо"олиз
Перехожий Показати IP 18 Березня 2016 18:13
Все просто. Музика повинна бути творчістю, а не зброєю політичної пропаганди. Тому, сиди Колос в Україні, виступай собі на всяких ультраправих фестах і не рипайся.
Вголос Показати IP 18 Березня 2016 21:52
І знову звучить "А мене то за що?"
За справедливість Показати IP 19 Березня 2016 16:21
А чи слухали ви пісні Сергія? Не робіть безглуздих висновків. Хлопчина - це справжній талант, його пісні зачаровують... Інші б гордилися таким земляком, а ми про політику... Музика - не завжди політика...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus