USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Малозабезпечені волиняни отримали побутову техніку від церкви

29 Березня 2013 09:16
Чотирнадцятьом соціально незахищеним родинам Волинської області церква передала необхідну побутову техніку.

Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦКП.

Відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії завершив передачу побутової техніки чотирнадцятьом малозабезпеченим родинам із луцьких міського і районного, Локачинського та Ковельського районного деканатів. Її закупили за кошти, пожертвувані протягом цьогорічного Різдвяного благодійного телемарафону «Бог багатий милосердям» – спільного проекту Волинської ради Церков, облдержадміністрації та Волинської державної телерадіокомпанії.

Єпархія отримала холодильники, пральні машини, газові плити, мікрохвильові печі – всього на суму 25 тисяч гривень. Щоб передати їх соціально незахищеним сім’ям, які найбільше потребують побутової техніки, матінка Валерія звернулася до парафіяльних священиків, оскільки вони найкраще знають потреби членів своїх громад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михась Показати IP 29 Березня 2013 12:47
До слова. У дійстві брали участь 7 християнських конфесій. Зокрема, протягом 17.01.2013 в театрі виступали церковні колективи Української православної церкви, Української православної церкви Київського патріархату, римсько- і греко-католицьких церков, хори вірян -п’ятидесятників, баптистів і адвентистів сьомого дня. Одак, всі лаври...)))
911 до Михась Показати IP 29 Березня 2013 12:58
Думаю, що ВН просто зкопіпастив новину з єпархіального сайту УПЦ КП. Ваші звинувачення безпідставні. ІМХО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus