USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Майстерки, квести, зйомки фільму: чим розважатимуть дітей на фестивалі їжі

15 Квітня 2016 11:39
Організатори третього гастрономічного фестивалю «Lutsk Food Fest», який відбуватиметься 14-15 травня у Луцьку в замку Любарта, подбали про розширену дитячу зону, аби навіть найменші відвідувачі провели час цікаво та з користю. Дозвілля малечі забезпечуватимуть студія розвитку «Маленький Хогвартс» та сімейна академія «Плай».

«Маленький Хогвартс», зокрема, організує майстерки для дошкільнят та школярів. З огляду на тематику фестивалю, вони будуть спрямовані на декор для кухні: діти розписуватимуть кухонні лопатки, виготовляти підставки під чай у техніці декупаж чи робити панно на кухню. Окрім того, малеча виготовлятиме декоративні речі, з використанням продуктів харчування, або ж вироби, де зображається їжа: тістечка та морозиво з фетру, букети з цукерок, рамки для фото з макаронів.

Для дошкільнят, майстерки будуть трохи простіші: вони малюватимуть на ватмані кухонним приладдям, робитимуть картинки з круп, пасту з ниток для в’язання тощо.

Разом із клубом настільних ігор «Твоя фішка» для дітей проводитимуть ігри. Окрім того, в ігрову частину включили квест із багатьома завданнями, пов’язаними з кухнею та дослідами з продуктами.

Дітям також влаштують стилізовану кухню-ресторан-магазин. Малеча зможе там гратися з продуктами, хенд-мейд іграшками тощо. Тут діти забавлятимуться самостійно.

Не менш цікаву програму вигадали представники сімейної академії «Плай». Вони проведуть для малечі майтер-класи з виробів із солоного тіста, сувенірів із сіна, іграшок-героїв театру. Також вони виготовлятимуть листівки з фото для дітей і дорослих.

Найменших відвідувачів фестивалю чекають цікаві заняття. А всіх діток потішить театральна вистава та анімаційна програма «День народження принцеси».

Не обійдеться і без дитячої дискотеки: для малечі влаштують танці з бульбашками.

А «фішкою» програми стане зйомка фільму до Дня сім’ї, у якій зможуть взяти участь і діти, і дорослі.

Лучан та гостей міста чекають 14 та 15 травня у замку Любарта. Вартість входу на фестиваль – 15 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джулія Показати IP 15 Квітня 2016 12:28
А місця для цих грандіозних планів у замку вистачить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus