USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Мешканець Миколаївщини продавав волинянам спортивне харчування з допінгом

10 Липня 2016 15:51
Спортсмен з Миколаївщини через інтернет збував волинянам сильнодіючі лікарські засоби, які містили заборонений наркотичний препарат метандієнон. Продавав таблетки чоловік через одну із соціальних мереж.

Правоохоронці його викрили та притягнули до кримінальної відповідальності, - йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Суд першої інстанції призначив чоловікові покарання у вигляді іспитового строку тривалістю один рік, але прокуратура оскаржує таке рішення – мовляв, спортсмена слід ізолювати від суспільства. У прокуратурі вважають, що пауерліфтер повинен відбувати у в’язниці покарання терміном у шість років.

Як стало відомо під час судового засідання, обвинувачений продавав через мережу інтернет таблетки, у складі яких є метандієнон – препарат, заборонений в Україні ще з 2012 року. Спортсмен переконує, що про наркотичну дію препаратів не знав та запевняє: думав, що стероїди допомагають лише збільшити вагу тіла. І додає, що більше займатися цим не буде.

Заслухавши обидві сторони справи, судді залишили рішення Луцького міськрайонного суду без змін, тобто спортсмен отримав умовне покарання строком на рік.

Детальніше дивіться у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
прокурор Показати IP 10 Липня 2016 18:50
поділився з суддею- от вам і умовно
123 Показати IP 11 Липня 2016 11:11
Які к бісу наркотичні речовини? Звичайнісінькі стероїди. Може ви метандієнон з метадоном переплутали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus