USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Моє волосся все ще пахне тобою», - дружина загиблого Героя Маріса Камінського

9 Лютого 2017 12:06
..."А моє волосся все ще так пахне тобою, коханий, найкращий аромат у світі. Він не хотів від нас іти, але віддав своє життя за нас, щоб нарешті настав мир в нашій Україні. ...Я не вдова, я - дружина Героя, - написала кохана загиблого під Авдіївкою Маріса Камінського зворушливе звернення в мережі.

Текст подаємо без змін:

«Дорогі друзі, хочу подякувати щиро вам за те, що ви розділили з нами цей біль, втрату прекрасної, світлої, щирої людини. Всі хто були поруч, та ті, які молилися та тужили разом з нами, я дякую вам, друзі, я знаю, як вас було багато, коли ми проводжали мого коханого чоловіка в останню путь. В очі не могла вам дивитись, адже очей від коханого не могла відірвати. Низький уклін, схиляю голову, моєму серцю немає покою, нікому у світі не бажаю пережити цей біль. Його не можливо виміряти.

Хочу вас щиро попросити заради пам'яті мого чоловіка помолитися за його дитя, яке під моїм серцем. Малюк тужить за татом і хоче жити.

Люди цінуйте кожну прожиту мить. Біда ходить так близько. Нехай вас оберігає Бог. Робіть щасливими одне одного. Адже ви не знаєте, можливо будь-який вчинок може бути крайнім у вашому житті.

Ви знаєте, люди вік живуть і щастя не пізнають. З моїм коханим ми знайомі два роки і я сміливо можу сказати, що ми пізнали щастя. Нехай моє з чоловіком сімейне життя було чотири місяці, нехай воно таке коротке, але це найсолодші роки мого життя проведені разом з ним, але найпрекрасніше, що сталося з нами, це коли ми побралися, поєднали наші серця назавжди.

Ти ж знаєш, коханий, навіки твоя. Сьогодні ми в останнє цілувалися і це найсолодший поцілунок за все моє життя. Цей цілунок назавжди залишиться на моїх губах. А моє волосся все ще так пахне тобою, коханий, найкращий аромат у світі. Він не хотів від нас іти, але віддав своє життя за нас, щоб нарешті настав мир в нашій Україні.

Молю Бога, щоб ця війна, яка зруйнувала сотню долей закінчилася, щоб батьки, брати, сестри та діти ніколи не ховали своїх хлопців.

Всім кричу «Я не вдова! Я - кохана дружина героя Камінського Маріса Айдиновича». Герої не вмирають».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Тато Показати IP 9 Лютого 2017 13:19
Яка гарна пара. Боже, збережи Україну.
Ірина до Тато Показати IP 9 Лютого 2017 14:01
Яночка! Співчуваю тобі.Ти не вдова, ти сильна, молодець!!! Нехай Ваше дитя народиться здоровеньким і буде щасливим - за себе і за свого тата - Героя! Герої не вмирають! Героям слава!!!
!2 Показати IP 9 Лютого 2017 14:34
Дівчинко, це так зворушливо, щасти тобі у всьому, й твоїй майбутній дитинці! Вічна пам'ять герою, Марісу Камінському!
Лучанин Показати IP 9 Лютого 2017 14:41
Вічна пам'ять герою(((( прийміть мої співчуття хай спочиває з миром!
51 омбр(розформ) Показати IP 9 Лютого 2017 15:53
Він я так зрозумів і колись на десантника вивчився у Львові але мабуть не служив до ато.
До до 51 омбр(розформ) Показати IP 10 Лютого 2017 12:38
Не служив, проте пройшов Луганський аеропорт
Харків'янка Показати IP 9 Лютого 2017 15:58
БОЖЕ! Збережи цю мужню молоду жінку та її ,ще не народженого, малюка! Вічна пам'ять всім загиблим захисникам України!
да Показати IP 9 Лютого 2017 17:45
Яна Ви прсто молодець, Хай Вас Бог береже і Ваше дитятко,Всього Вам найкращого ,ГЕРОЮ ХАЙ ЗЕМЛЯ БУДЕ ПУХОМ ! ВІЧНА СЛАВА ГЕОЯМ! ГЕРОІ НЕ ВМИРАЮТЬ!
О.Л. Показати IP 9 Лютого 2017 19:37
Нехай Бог береже тебе і вашого малюка.Пам'мять про твого чоловіка залишиться в наших серцях.Тримайся і будь сильною заради дитинки яку ти носили під серцем.....Герої не вмирають.
лучанка Показати IP 9 Лютого 2017 20:32
Чи є батьки у нього ? Дякую батькам за такого сина.
сергій Показати IP 9 Лютого 2017 20:44
Герої не вмирають. Земля йому пухом
петро Показати IP 10 Лютого 2017 09:37
тримайся. Все буде добре. буде тяжко фінансово.... пиши. [email protected]
Петро Показати IP 10 Лютого 2017 09:40
Бажаю тобі і твоєму ще ненародженому малюкові Божого благословіння.
Ківерчанин Показати IP 10 Лютого 2017 09:44
Прийми Яно і вся родино співчуття скорботи. Ми всім містом скорбим разом з Вами. Тобі Яно хочу побажати терпіння. Адже тобі є для кого жити. А Маріс буде завжди Вам з малюком допомагати. Допоможи їм ГОСПОДИ.
лучанка Показати IP 10 Лютого 2017 13:11
Боже, збережи Україну скільки ще повинні виплакати сліз матері, дружини, діти , щоб це все закінчилось?! серце крається, коли читаю, що не стало ще одного Героя. Сил Вам,Яно, і всій родині пережити таку втрату!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus