USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мої фото – 200 вікон на Польщу, - польський митець. ФОТО

6 Вересня 2013 21:15
У Луцькій галереї мистецтв показали «Польщу і поляків на зламі епох».

Виставку фотосвітлин Малгожати і Єжи Карнасевичів, з якою уже раніше ознайомились мешканці інших міст України, відтепер презентували і в Луцьку.



ЧИТАТИ ЩЕ: «ПОЛЬЩА І ПОЛЯКИ НА ЗЛАМІ ЕПОХ» – ДОКУМЕНТАЛЬНА ФОТОВИСТАВКА У ЛУЦЬКУ

Експозиція відбулася за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку разом із місцевими українськими партнерами у приміщенні «Галереї мистецтв» Волинської організації Національної Спілки художників України.




На виставці представили документальні світлини важливих суспільних, політичних і релігійних подій у польських містах. Окрім того, тут можна зустріти фотографії польського пейзажу, Польщі романтичної і ностальгічної, а також мариністичні світлини з польського узбережжя Балтики.

Один із авторів експозиції, Єжи Карнасевич, розповів журналістам про те, як народжувались майбутні шедеври: «Я прагнув розповісти про маленькі історії з нашого життя. Це надзвичайно важливо! Кожному необхідно знати про місце, у якому людина живе».



Польський митець поділився власним досвідом, розповів, що обробляє власні роботи за допомогою графічних редакторів. На думку Єжи Карнасевичу, фотографія «сира», якщо вона без обробки.



«Важко сказати, що саме надихнуло на організацію виставки. У цій галереї зараз 200 вікон на Польщу. А якщо є вікно, то і за ним щось таки має бути. От, до прикладу, ви берете гітару в руки… Хіба одразу починаєте грати? Ось так і з фото – спочатку їх потрібно відчути», - зауважив митець.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus