USD 40.65 40.95
  • USD 40.65 40.95
  • EUR 40.70 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Муніципали обіцяють силові методи у разі блокування демонтажу незаконних МАФів на Старому ринку

12 Червня 2020 19:16
Виконавчий комітет Луцької міської ради 12 червня прийняв 12 рішень «Про демонтаж незаконно розміщених тимчасових споруд на вулиці Замковій».

Департамент муніципальної варти розпочав демонтаж вказаних об’єктів, але підприємці здійснюють супротив та блокують техніку.

Окрім того, на територію прибули незрозумілі активісти та «молодики», які заважають демонтажу та провокують бійки.

«У разі продовження протистояння департамент застосує важку техніку: бульдозери, грейдери та навантажувачі.

Такі дії призведуть до повного руйнування ТС та товару, що містяться в конструкціях без права їх збереження», – інформують на сторінці муніципалів.
Як повідомлялося, 12 червня на Центральному ринку муніципальна варта намагалася знести конструкції, проте базарники їм не давали цього зробити. Відбулася штовханина між людьми та поліцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Орест Показати IP 12 Червня 2020 19:51
Зносьте той ринок к єдр**ній бабушці та й все
Анонім Показати IP 12 Червня 2020 20:28
Знову прокинулись. Я думав базарники розумнішими стали. Чи вони думають що одних виселили, а вони самі розумніші? Посадіть 2-3 людей за перешкоджання, інші самі розбіжаться.
Богдан Сташинський Показати IP 12 Червня 2020 20:59
А чому Нацполіція, батальон Нацгввардії не взмозі забезпечити виконання рішення Луцької міськради ... На лице порушення громадського порядку при виконанні робіт підвищеної небезпеки ... Чому влада жує соплі і не вживає рішучих заходів ???
Народна прокуратура Показати IP 12 Червня 2020 21:46
"Важку техніку...". Яка войовнича заява, як на фронті. Ці слова і погроза знищити майно попахує тероризмом
ВВК до Народна прокуратура Показати IP 12 Червня 2020 22:57
Да пох. чим воно попахує, головне знищити той срач!!!
Лучани Показати IP 12 Червня 2020 22:20
Панове з ВН ! Надрукуйте, будь-ласка, фамілії тих підприємців ! А головне- надрукуйте фамілії тих, хто візував і підписував рішення чи розпорядження МВК про надання дозволів на встановлення тих с&ачів на тротуарах і в охоронних зонах кабелів електопостачання, водопровідних і каналізаційних мереж і всупереч вимог утримання та експлуатації автомобільних доріг. Побачите, як спаде ентузіазм тих, хто блокує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus