USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку з’явиться ще один сільськогосподарський ярмарок

24 Вересня 2020 11:24
Ще один сільськогосподарський ярмарок буде на вулиці Володимирській в Луцьку. Відзначимо, що на міських ярмарках сільськогосподарської продукції дозволили торгувати лише Асоціації фермерів та приватних землевласників Волинської області.

Відповідний проєкт рішення члени виконкому Луцької міської ради розглянули під час засідання 24 вересня.

Проєктом рішення передбачено, що дозвіл на продаж власної сільськогосподарської продукції буде наданий лише членам Асоціації фермерів та приватних землевласників Волинської області.

Зокрема, члени виконкому дозволили асоціації на період карантину здійснювати продаж сільськогосподарської продукції власного виробництва на території між будинками № 18 та № 20 на проспекті Соборності – щовівторка та щоп’ятниці, а також на вулиці Глушець (поблизу скверу навпроти гімназії № 4) – щочетверга та щосуботи.

Окрім того, фермерам дозволили здійснювати продаж сільськогосподарської продукції власного виробництва на новому місці, а саме на вулиці Володимирській (поблизу житлового будинку 103) – щодня (крім понеділка).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 24 Вересня 2020 12:42
замість одного ср""а буде три. але то "свої"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus