USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині для воїнів АТО запровадять нові пільги, - ОДА

27 Квітня 2015 14:26
Програму державної соцпідтримки воїнів АТО на Волині планують доповнити місцевими пільгами. Аби це реалізувати, чиновники закликають депутатів із міст та районів області підготувати спеціальні програми підтримки вже в травні.

Про це йшлося під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 27-го квітня.

Зі слів губернатора, волиняни повинні не допустити помилок минулих років - афганського синдрому, коли про військових забули.

«Ми не маємо права повторити афганський синдром, коли воїни були поза межею впливу громади, про них не згадували, а влада соціальну допомогу давала приховано. Тому я прошу не пізніше 15-го травня розробити програми соціальної підтримки учасників АТО в районах і містах та винести це на обговорення, аби ухвалити під час сесійних засідань чи виконкомів», - звернувся до керівників міст та районів Володимир Гунчик.

Зі слів губернатора, створювати регіональні програми соціальної підтримки воїнів АТО мають допомагати й волонтери та громадські активісти, аби максимально врахувати всі потреби військових та їхніх сімей.

Зауважимо, на підтримку родин воїнів АТО в Луцьку виділили 820 тисяч.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що бійці АТО мають право на 13 видів пільг. Інфографіка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
небайдужий Показати IP 27 Квітня 2015 15:07
Я думаю, що такої підтримки, поваги і уваги, котру мали воїни - інтернаціоналісти в СРСР , воїни АТО в Україні мати не будуть ніколи...
до анатоль Показати IP 27 Квітня 2015 16:34
Волонтерство і характеризується перш за все тим, що така діяльність не має на меті отримання винагороди , а йде від душі і за покликом серця.
виборець Показати IP 27 Квітня 2015 17:18
Вважаю ,що президент повинен сам особисто профiнансувати всi регiональнi програми.Особливо коли це стосуеться лiкування хлопцiв. Вiн наказуе ,вiн вiдповiдае.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus