USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині меншає наркоманів, але більшає алкоголіків

17 Травня 2016 18:44
Проблема з алкоголізмом стає все гострішою на Волині. Останні десятиліття свідчать, що кількість хворих в рази більшає. Натомість, відзначають медики, більше як удвічі стало менше наркоманів.

Про це йшлося під час прес-конференції в Управлінні охорони здоров’я ОДА сьогодні, 17-го травня, в адмінбудівлі медиків.

Головний лікар обласного наркологічного диспансеру Ігор Шкаровецький озвучив аналіз статистичних даних за останні 13 років.

«За останні 13 років ми спостерігаємо збільшення кількості випадків хвороби алкоголізм серед волинян на 35%. Побільшало й тих, хто сідає за кермо напідпитку. Загалом, це люди віком від 20 до 50 років.

До слова, сьогодні у прес-службі прокуратури області повідомляли, що частка злочинів, вчинених особами в стані алкогольного сп’яніння, на Волині удвічі більша, ніж загалом по державі.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ МОЖУТЬ ВІДНОВИТИ ВИТВЕРЕЗНИК

Зауважимо, що щороку в області від алкоголізму помирає приблизно 300 волинян. Найгостріша проблема з цим у Локачинському, Луцькому, Ківерцівському, Рожищенському та Шацькому районах.

Щодо наркоманії, то захворювання серед краян зменшилося на 67%», - доповів Шкаровецький.

ЧИТАТИ ЩЕ: НЕДОБУДОВИ У НОВОВОЛИНСЬКУ СТАЛИ ПРИХИСТКОМ ДЛЯ НАРКОМАНІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не лучанин Показати IP 17 Травня 2016 18:54
і в це можна повірити??
бе Показати IP 17 Травня 2016 19:01
не вмер Данило-так біда задавила! Що хрін солодший редьки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus