USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині озброєні чоловіки «охороняють» водойму від селян

16 Квітня 2015 15:47
Озброєна охорона захопила водойму в Ковельському районі. До водосховища не пускають місцевих мешканців, які хочуть порибалити чи попливати.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання, яке відбувається сьогодні, 16-го квітня.

Голова облради Валентин Вітер звернувся до головного прокурора й міліціонера області.

«До мене звернулися мешканці села Кричевичі, Ковельського району. Люди розповідають, що там біля водосховища встановили озброєну охорону й забороняють мешканцям рибалити та купатися на водоймі. Зауважу, що водосховище ніхто не орендує», - розповів про проблему Вітер.

Тому він попросив правоохоронців перевірити факти перебування озброєних людей на водоймі та вжити необхідні заходи, дати цьому інциденту правову оцінку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 16 Квітня 2015 15:55
правильно роблять,зараз нерест і нема чого плавати та турбувати рибу
порада Показати IP 16 Квітня 2015 15:56
Озброєні чоловіки з села, у кількості, яка у 2-3 рази переважає кількість вертухаїв, підходять до водойми і упершись дулами автоматів у пуза вертухаїв чемно просять порибалити. Я думаю допоможе.
111 Показати IP 16 Квітня 2015 16:02
Озброэны селяни -мисливцы не дають порибалити мысцевим браконьэрам!
Рибак Показати IP 16 Квітня 2015 16:41
Правильно роблять. Нічого в нерестовий період на озері робити.
спінінгіст Показати IP 16 Квітня 2015 17:41
П Їздити треба тих охоронців і арендаторів ногами! Хочеш бути власником і хазяїном - візьми землю в аренду, викопай ставок, зарИбли його,відкорми рибу, і ось тоді можливо і качай права
озброєний охоронець Показати IP 16 Квітня 2015 20:05
Навіщо коментувати не знаючи ситуації? Насправді новина висвітлена з одного боку. Озеро взяла в оренду ФРСВО для проведення змагань зі спортивної риболовлі. У охоронців зброї ніякої немає. Один з тих охоронців просто пожартував до одного з браконьєрів. Я сам не раз приїздив на зариблення цього озера в цьому році. Нажаль цю водойму добряче почистили браконьєри. А на березі взагалі незаконно встановили будиночки, де розбирались крадені авто. А тут ми відірвали цих торбохватів від корита, от і наводять наклеп.
озброєний охоронець до озброєний охоронець Показати IP 16 Квітня 2015 20:08
до речі місцевим дозволяють на одну вудку з берега
рибак до озброєний охоронець Показати IP 17 Квітня 2015 06:59
охоронець просто пожартував. дуже весело . класні жарти . Вам в камеді шоу треба , будете там на першому місці . До речі , там оренди нема, нічого нам мізки промивати. а охороняють , бо пускають тільки своїх, звичайно , не безплатно . у таких людей совісті нема
рибалка Показати IP 16 Квітня 2015 20:34
нормальні люди зарибляють водойму, хочуть зробити зразковий спортивний комплекс, а місцеві "нещасні" селяни хочуть нажитись на вилові сітками риби, яку туди завезли спортсмени. Тільки в нашій чудовій державі ставлять палки тим, хто хоче зробити щось дійсно для людей (а не для браконьєрів).
людина Показати IP 17 Квітня 2015 06:42
А, то це ФРСВО так безпредельничає? а місцеві нещасні селяни хочуть на них нажитись ? Це ще невідомо хто на кому хоче нажитись ... гнати подалі цю охорону разом з тими хто за ними стоїть
житель Ковельського до людина Показати IP 23 Квітня 2015 21:33
З нами б ви шановний всю ситуацію, тоді б і не писали подібне. ФРСВО і інвестори хочуть вкласти в село і озеро гроші,а взамін того, просто займатися спортивною рибалкою і проводити там змагання різних рівнів. А оця " воєнізована охорона" у якої навіть палки ніякої немає, витягає сітки і ловить браконьєрів, які настільки вибили рибу із озера, що страх. Подібні статті і висловлювання це свого роду "адміністративний вплив" на Федерацію, так як "противники" оренди мають серйозні інтереси щодо водойми.
Небайдужа Показати IP 17 Квітня 2015 09:55
Як вже набридло чути про такі ситуації, давно повернулись в 90-ті, а то і гірші роки, виниає питання : Коли ви вже понаїдаєтесь? Хочете щось робити, будь ласка, робіть, але законно щоб і в бюджет йшла якась копійка. І як сказано що взяли в оренду ФРСВО то це добре, покажіть відповідні документи і все, молодці, працюйте, а так кидатись такими словами то сором і брехня, за таке нікого по голові не гладять. Щодо "жартів до місцевих" то давай і я пожартую, кину в тебе гранатою і буду сміятись і довго друзям розповідати, дійсно "чудовий жарт". ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ ЖАРТИ КОЛИ В ДЕРЖАВІ ТАКЕ РОБИТЬСЯ???? Ми давно їздемо сімєю відпочивати на те озеро, спочатку туди а потім в Крим, вже минулого року в Крим неїздили(відомо чого), то скоро взагалі ніде буде відпочити!
Рибалка Показати IP 8 Червня 2015 11:09
Молодці ФРСВО наведіть там порядок.Позвикали до дармовщинки.
ри до Рибалка Показати IP 14 Липня 2015 15:59
а простим рибалкам дають ловити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus