USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині просять відновити переправу через Стир

15 Липня 2016 08:59
Для господарських потреб мешканців декількох сіл Маневицького району просять відновити зруйновану стихією понтонну переправу через річку Стир.

Про це йшлося під час шостої сесії Волинської обласної ради 14 липня.

Як повідомив у запиті до голови облради та голови ОДА депутат Анатолій Грицюк, до нього звернулися мешканці села Старий Чорторийськ, що є одним із найбільших сіл у Маневицькому районі. Протяжність села становить 7 кілометрів і мешканці просять допомогти у вирішенні важливого для села питанні – облаштування понтонної переправи через Стир у східній частині населеного пункту. Така переправа була діючою, але її зруйнували природні стихії. Тепер існує необхідність для господарських потреб мешканців Старого Чорторийська, Малої Осниці, Великої Осниці, Заріччя відновити цю переправу.

До запиту додали звернення сільського голови Старого Чорторийська, тож обласну владу просили допомогти у вирішенні проблеми.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 16 Липня 2016 19:05
Дійсно треба але не вірю що почують депутати хіба що з якоюсь вигодою для себе...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus