USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

На Волині прикордонники зі стріляниною затримали контрабандистів

22 Жовтня 2016 10:58
Позашляховик «Мітсубісі Паджеро без документів, ущент заповнений м'ясом, затримали під час спроби перетину державного кордону вчора ввечері.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Увага прикордонного відомства зараз направлена на північну частину українського кордону. Вже впродовж кількох днів на Волині працюють додаткові сили мобільного загону та група офіцерів Адміністрації Держприкордонслужби.

21 жовтня пізно ввечері, в ході прикордонної операції правоохоронці затримали групу осіб на автомобілях, які мали наміри незаконно перемістити через державний кордон до Республіки Білорусь контрабанду м’яса. Їх виявили військовослужбовці відділу «Тур» Луцького прикордонного загону. Під час затримання прикордонникам довелося застосувати зброю.

Після підтвердження інформації про рух поблизу кордону транспортних засобів, група реагування вирушила на затримання. На вимогу зупинитись водій позашляховика не відреагував та, небезпечно маневруючи, продовжив рух. Не зупинила правопорушників і попереджувальна стрільба прикордонного наряду вгору. Тільки після пошкодження коліс головного транспортного засобу, колона зупинилась.

Затриманими виявились 38, 32 та 17-річні мешканці районного центру Ратне Волинської області. Документів на «Мітсубісі Паджеро», який був вщент завантажений м’ясом, «Фольксваген Т4» та «Мерседес Спрінтер» у даних осіб на момент затримання не виявилось.

Наразі триває розбір всіх обставин правопорушення та встановлюється коло причетних осіб.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 22 Жовтня 2016 11:07
я в шоці, брати мої!
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2016 15:18
Хай возять м'ясо бульбашам Роблять циркі
555 до Анонім Показати IP 22 Жовтня 2016 17:18
туди м'ясо, назад валюту, сприяють розвитку тваринництва на Волині - що в цьому поганого???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus