USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

На Волині засудили сепаратистку

21 Липня 2015 13:57
Волинянку засудили за заклики до повалення конституційного ладу в Україні.

Прокуратура Волинської області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо волинянки, яка через мережу Інтернет закликала до насильницького повалення конституційного ладу в Україні.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, раніше за антиукраїнські заклики в соцмережах мешканці Волині повідомлено про підозру. На своїй сторінці у соціальній мережі вона активно закликала до підтримки терористів, зміни меж території України і створення так званої «новоросії».

Ці матеріали в рамках кримінального провадження пройшли перевірку в Українському науково-дослідному інституті спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України. Згідно висновком фахівців, їхній зміст суперечить низці конституційних положень.

Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, Державної митної служби та Державної прикордонної служби прокуратури Волинської області Юрій Новосад, ця жінка, зареєструвавши у 2014 році сторінку у соціальній мережі «Вконтакте», здійснювала розповсюдження матеріалів із закликами до зміни меж території та державного кордону України, на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також закликала до насильницької зміни і повалення в Україні конституційного ладу та до захоплення державної влади.

Вироком Володимир-Волинського міського суду її визнали винною й призначили покарання у вигляді 4 років позбавлення волі зі встановленням дворічного іспитового строку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А ндрій Показати IP 21 Липня 2015 15:58
А чому не називаємо прізвища?Україна повинна знати своїх " героїв".
Перехожий Показати IP 21 Липня 2015 16:54
А якщо порівняти, то Майдан чим був? Не поваленням конституційного ладу?
Лучанин до Перехожий Показати IP 21 Липня 2015 21:43
Саме так, майдан був поваленням конституційного ладу. В результаті чого до корита прийшов новий вид ненажерливих свиней

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus