USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На аукціоні у Ковелі зібрали кошти на спецтранспорт. ВІДЕО

14 Січня 2013 18:00
Понад 17 тисяч гривень на спецтранспорт для дітей-інвалідів вдалося зібрати на благодійному аукціоні, де презентували роботи вихованців гуртка «Творче коло» ГО «Реабілітаційний центр» у Ковелі.

Про це йдеться у сюжеті ТЦ «Ковель».

Три десятки кращих творчих робіт вихованців «Реабілітаційного центру» в Ковелі виставили на благодійному аукціоні, який організували спільними зусиллями голови правління ГО, дирекції місцевого Палацу учнівської молоді та міської влади.

Окрім того, ідею благодійної акції підтримали редакція газети «Голос України», благодійні фонди та чимало ковельських підприємців.

Уже перший лот аукціону – новорічну ялинку продали за 500 гривень, що у декілька разів перевищувало стартову ціну.

Загалом же на торгах організаторам аукціону вдалося зібрати понад 17 тисяч гривень. Голова правління «Реабілітаційного центру» Наталія Славікова переконана: ковельчани вкотре довели, що доброта і милосердя для них – не порожній звук.

Окрім того, учасники аукціону мали змогу подивитись виступи народного художнього ансамблю «Барвінок» та учнів міської гімназії. А у фіналі благодійного дійства артисти та глядачі разом співали колядки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
падонак Показати IP 14 Січня 2013 20:49
А що ж фонд "Рідна Волинь" Б.П. не поміг,- це ж не стовпи по селах ставити)))
Олександр Показати IP 15 Січня 2013 14:53
А що ж фонд "Рідна Волинь" Б.П. не поміг,- це ж не стовпи по селах ставити))) Доповнення: за державні кошти.
падонак до Олександр Показати IP 15 Січня 2013 15:40
А я про що...
kovel Показати IP 16 Січня 2013 10:56
відео: http://www.kovel.tv/suspilstvo/koshty-na-spetstransport-dlja-ditej-invalidiv-zbyraly-na-auktsioni.html P.S. Cпецтранспорт коштує близько мільйона...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus