USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині обіцяють видати патріотичні книжки до кінця року

8 Листопада 2013 15:25
Книгу Тетяни Байди, яку досі не надрукували через брак коштів, обіцяють видати вже в цьому році.
Про це повідомили під час 22-ї сесії Волинської обласної ради, що відбулася 8 листопада.

Під час розгляду проекту рішення про внесення змін до Обласної програми увічнення пам’яті жертв війни, політичних репресій та депортацій на 2011-2015 роки, депутат Ігор Гузь звернувся з зауваженням до доповідача, заступника начальника управління інформаційної діяльності та комунікації Віктора Сливки.

«В минулому році десятки видань не були надруковані у зв’язку з тим, що не було в бюджеті коштів. Я кажу про те,що стосується увічнення пам’яті жертв війни, політичних репресій та депортацій. Книжка Тетяни Байди, яка до мене дзвонить постійно. Їй вже понад 80 років, а книжка досі не надрукована. В цьому році, незважаючи на те, що рішення прийнято, її не надрукували. Людина хвилюється. Я знаю, що деякі видання надруковані у минулому році, а деякі, зокрема патріотичні, ні», - зазначив депутат.

У відповідь Віктор Сливка запевнив, що всі питання щодо видання книг будуть зняті в цьому році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus