USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

«Новий Луцьк» допоміг лучанці вирішити складну життєву головоломку

11 Серпня 2015 18:49
Побутує думка, що нам посилають лише ті випробування, які ми здатні подолати. Лучанці Надії Оксенюк доля неодноразово підкидала складні головоломки. У місті Надія Василівна осіла з 1986 року, дитячі роки провела у Маневицькому районі, у селі Годомичі. Навчалася у медучилищі, працювала у лікарні, останні роки до пенсії у пологовому будинку, де доглядала за новонародженими.

Біда в сім’ї Надії Василівни сталася після того, як чоловік після черепно-мозкової травми отримав інвалідність другої групи. Лікування виявилося недешевим, а кошти на підтримання нормального фізичного стану потрібні регулярно. За допомогою звернулися в громадську приймальню Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

«Там - дуже хороший колектив. Особливо – Світлана Володимирівна. Усе розкаже, які документи потрібні, коли прийти, як і що сказати. Чекати не довелося, одразу прийняли. Після того як я здала документи, чоловіку виділили таку допомогу – соціальна картка на придбання ліків. Я теж стабільно лікуюся, гіпертензивні препарати від тиску. Ці щоденні препарати трохи вартують і не вистачає грошей. Дякуючи Фонду, і мені вдалося отримати таку картку. Здається, ніби невелика сума, але підтримка відчутна», – розповідає Надія Оксенюк.

Незважаючи на пенсійний вік, жінка змушена все ще працювати, аби хоч якось допомагати дітям і самим втриматися. Значні кошти йдуть на те, аби привести до ладу своє житло.

«Коли починається зима – в нас паморозь на стінах, все цвіте в шафі. Це - не життя. Я вам кажу, якби в керівництві та у місцевій владі були такі люди, як Ігор Палиця, то, певно, всі питання були б вирішені. Хай навіть не за один день, хай навіть поступово… Ніхто не каже за один день, але вирішуються», – розмірковує Надія Василівна.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus