USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Організатори «Меценатів для солдата» розшукують волонтерів

29 Квітня 2015 11:42
Підприємців, бізнесменів, представників громадських організацій, установ та благодійних фондів запрошують для підтримки учасників АТО.

Як повідомили у Волинському обласному координаційному центрі допомоги бійцям АТО, «суть акції дуже проста. Підприємець, який готовий надати безкоштовну послугу бійцям АТО та їх родинам, повідомляє про це Волинський центр допомоги бійцям АТО. У центрі будуть відповідно до потреб видаватися сертифікати на ту чи іншу послугу.

Таким чином, це буде безготівкова допомога усім тим українцям, які в силу обставин війни з Росією беруть участь у бойових діях на сході України, та їх родинам». У Центрі кажуть, що це можуть бути послуги перукаря, працівників автомийки, шиномонтажу, нотаріуса, адвоката, стоматолога та інших фахівців.

Детальнішу інформацію про акцію «Меценати для солдата» можна почерпнути у групах на ФБ та Vk.

«Ми зацікавлені не тільки у потенційних меценатах, але й у волонтерах та інших активних громадянах, які, не очікуючи «мани небесної», самоорганізовуються. Найгірше в наш час - залишатись осторонь тих жахливих подій, свідками яких нам судилось за Божою волею стати. А гуртом переносити цей тягар набагато легше та краще – лише спільно ми зможемо усе подолати!», - певні учасники групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus