USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Через прикордонників в Устилузі – транспортний колапс. ОНОВЛЕНО

17 Листопада 2016 15:02
Прикордонники Львівського загону на митному пункті "Устилуг" припинили здійснювати сервісне обслуговування транспортних засобів, які рухаються в Польщу.

Про це вчора ввечері вони повідомили міського голову Устилуга Віктора Поліщука – меру прийшло смс-повідомлення на телефон, - пише БУГ.



Конкретної причини, через яку прикордонники відмовилися контролювати митний пункт, не повідомляється. Відомо, що вчора ними було прийняте внутрішнє розпорядження. У Львівському загоні вважають, що контролюючі функції має виконувати поліція.



Біля пункту пропуску вишикувались кілометрові черги автомобілів. Автівки простоюють вздовж головної вулиці міста. Жителі Устилуга незадоволені ситуацією, що склалася.



Раз на півгодини до митного пункту приїздять патрульні.

Як зазначає видання, мер Устилуга намагається втримати ситуацію під контролем.


Жителі Устилуга – близько двадцяти чоловік – виставили шлагбаум, перекривши в’їзд на митницю. Таким чином молодь намагається врегулювати ситуацію та “розрулити” автомобільний колапс у місті.



Між водіями автівок та мешканцями міста виникають словесні перепалки. Деякі водії залишають чергу.



Вимога жителів Устилуга – відновити сервісну зону в тих межах, у яких вона була.

За ситуацією біля митниці спостерігають голова Володимир-Волинської райради Роман Гук та депутат облради Олексій Панасюк.

Патрульні з Луцька та Володимира-Волинського забезпечують дотримання громадського порядку.

До митного пункту прибув начальник Львівського прикордонного загону, підполковник Сергій Мельник, який пояснив, що згідно Закону “Про Державну прикордонну службу України” не в їхній компетенції контролювати черги і цим мають займатися правоохоронні органи. Він спростував інформацію про те, що причиною рішення прикордонників залишити пост є виступ нардепа Ігоря Гузя у Верховній Раді.

Начальник Володимир-Волинського відділку поліції Михайло Бобик поінформував, що наряд поліції лишається біля митного пункту до завтра. Дане питання будуть обговорювати з керівництвом та шукати шляхів до вирішення проблеми.

Автомобілі, які утворили двокілометрову чергу, правоохоронці направили в сервісну зону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Листопада 2016 17:10
Гук так це тепер добре таритися тепер будуть в твоєму магазині левою горілкою а не в зодіак поки стояти в черзі будуть
устилужанин Показати IP 17 Листопада 2016 18:54
То хай би ті патрульні поліцейські стояли на посту сервісної зони і регулювали транспортний потік, вони ж типу чесні - може б порядок був)) А Поліщук в черговий раз зас....вся. Взагалі вже нічого робити не хоче! Невже якоїсь взаємозгоди між службами не можна досягти чи заздалегідь домовлятися? Скільки часу він мером - стільки ж отакі "сюрпризи" періодично вилазять. Поганому танцюристу відомо що мішає, а що заважає йому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus