USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Ремонт проспекту Василя Мойсея завершиться у жовтні

29 Серпня 2017 18:01
Ремонт проспекту Василя Мойсея у Луцьку планують завершити в середині жовтня. Окрім того, роботи на вулиці Генерала Шухевича та у дворах на проспекті Грушевського й вулиці Гулака-Артемовського завершать до кінця вересня.

Про це стало відомо сьогодні, 29 серпня, під час перевірки ремонту доріг та прибудинкових територій радником міського голови Ігорем Поліщуком та начальником департаменту житлово-комунального господарства Юрієм Красем.

Так, першочергово проінспектували якість ремонтних робіт на проспекті Василя Мойсея. За словами Ігоря Поліщука, дорога на цьому проспекті потребувала капітального ремонту, оскільки там не було вже що ремонтувати.
«Дорога по проспекту Василя Мойсея кожного року ремонтувалася. Зараз там немає що латати, тому ми робимо капітальний ремонт на всьому проспекті, зокрема на кільці біля історичного факультету. На самому кільці робиться пониження, вкладання бруківки. Гарантія на ремонт – 7 років. Окрім того, біля стадіону «Авангард» будуть зроблені тротуари. Роботи по проспекту Василя Мойсея будуть завершені до середини жовтня», - зазначив радник міського голови.

Щодо вулиці Генерала Шухевича, то Поліщук зауважив, що кожного року на поточний ремонт цієї вулиці виділяли по 200 тисяч гривень, оскільки дорога завжди руйнувалася, тому вирішили виділити 1 мільйон гривень та зробити капітальний ремонт, гарантія на який – 7 років.

На ремонт дворів по проспекту Грушевського, 9, 9а та вулиці Гулака-Артемовського, 16 планують витратити близько 2 мільйонів 800 тисяч гривень.

«Гулака-Артемовського, 16 – один із найгірших дворів, які були в нашому місті, і він дуже давно потребував ремонту. Зараз тут активно тривають ремонтні роботи», - розповів Ігор Поліщук.

За словами Юрія Крася, двір на Гулака-Артемовського, 16 вкладається бруківкою, тобто з відновлювальних матеріалів, які можуть бути повторно використані при розбиранні та аваріях. По цьому двору було прийнято рішення, аби класти сюди бруківку, оскільки ці будинки є старими, то можливі обриви мереж. Гарантія на експлуатацію – 7 років.
Лучани також не приховують задоволення ремонтом біля їхніх будинків: «Ми дуже задоволені виконаними роботами. 25 років тому у дворі були ями, в яких було по коліна води – неможливо було пройти. Зараз цього немає», - поділилася враженнями лучанка Галина Гевелюк.
На вулиці Захарова, 10-12 ремонт передбачає будівництво зливової каналізації, вартість якої 600 тисяч гривень, аби в дворі не стояла вода.

Насамкінець Ігор Поліщук попросив вибачення за тимчасові незручності.

«Ті роботи, які можуть виконуватися вдень – виконуються вдень, але для того, щоб встигнути зробити їх в строк, ремонтні роботи будуть виконуватися вночі. Сьогодні буде перекриватися проспект Мойсея, де з 22.00 до 5.00 будуть тривати ремонтні роботи. Тому просимо в лучан вибачень за тимчасові незручності», - завершив Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сашка Показати IP 29 Серпня 2017 21:08
А головою не хотіли подумати перед тим як одночасно ремонтувати Шухевича і В.Мойсея? Кудою весь трафік який прямує з К.Савура, 33-го, Шопена на З/Д вокзал має їхати? Не можна було зробити Шухевича і розвантаживши трафік по пр.Мойсея розпочати роботи на ньому? Слів немає!!!
Ігор Показати IP 29 Серпня 2017 22:00
Двори Шопена 13 і 15 у жахливому стані,а вони інспектують.
Місцевий Показати IP 30 Серпня 2017 12:40
Я в захваті!!! Дуже радісно! Подяка всім, хто причетний до навкдення ладу у місті! Слава Богу і дай Бог, щоб роботи були дійсно якісними, а завзяття чиновників не згасло після виборів
Завзята лучанка Показати IP 30 Серпня 2017 15:08
Врешті решт і там лад наведуть! Сподіваюсь, що якість буде така, що ремонту вистачить хоч на кілька років!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus