USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Розшукують зловмисників, які обікрали на Волині дві церкви

28 Вересня 2016 12:38
Правоохоронці розшукують злодіїв, які обікрали за ніч одразу два храми у Любешівському районі. Невідомі зловмисники викрали із культових споруд пожертви громадян та вино.

За фактом крадіжки з проникненням поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Згідно з повідомленням, до поліції звернувся настоятель Свято-Покровського храму села Залізниця Любешівського району з інформацією про те, що невідомий скоїв крадіжку з церкви.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що зловмисник, проник у приміщення храму, пошкодив металевий сейф та викрав пожертви прихожан, чим заподіяв майнову шкоду на загальну суму 100 тисяч гривень.

Цієї ж ночі із Свято-Георгіївського храму в селі Березна Воля невідома особа викрала 240 гривень та 5 літрів вина.

За фактом крадіжки, поєднаним з проникненням у приміщення, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські проводять слідчі дії та встановлюють осіб причетних до скоєння цих злочинів.

Правоохоронці звертаються до всіх громадян, кому відома будь-яка інформація по вказаних фактах, повідомляти до Любешівського ВП ГУНП у Волинській області за тел. (03362) 2-11-33, 0955710920 або 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 28 Вересня 2016 12:44
Не забудьте будь-ласка за Скригівську церкву Горохівського району яку обікрали , винесли ікони і наші поліцейські по сьогоднішній день шукають....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus